Bivša zaposlena tuži Viktoriju Bekam zbog povreda na poslu

Slatka-Tajna.Eu

Viktoriju Bekam tuži bivša zaposlena koja tvrdi da je pretrpjela “povredu koja se mijenja u životu” radeći za modnog mogula.

Kristina Kubilijen je radila za brend Viktorije Bekam osam godina u njihovom studiju u Londonu, od novembra 2011. do avgusta 2019. kao rezač šablona na tkaninama.

Sada tuži firmu “Victoria Beckham Ltd”, tvrdeći da je u svom poslu dobila sindrom karpalnog tunela radeći 15 sati dnevno sedam dana u nedelji, bez redovnih pauza. Advokatica gospođe Kubilijen potvrdila je da njena firma preduzima “ozbiljne pravne postupke” protiv “Victoria Beckham Ltd”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


“Klijentkinja je sjekla šablone i bila je vrlo dobra u ovom poslu, i baš zbog toga su joj stalno davali da radi dugo ali i sa teškim tkaninama. Upravo ti ponavljajući, nespretni i neprekidni pokreti uzrokuju da sindrom karpalnog tunela brzo napreduje u rukama i zglobovima. Kada sam je posljednji put vidjela, jedva je uspjela da otvorila torbu. Nije u stanju da radi i morala je da se podvrgne operaciji da bi imala bilo kakav pokret u rukama”, navodi advokatica.

Sindrom karpalnog tunela utiče na ruke i prste i proizlazi iz pritiska na srednji nerv zgloba. Može se prouzrokovati ponavljajućim pokretima. Ovaj sindrom može izazvati ukočenost, trnjenje i bol u rukama i prstima.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dogodilo se na današnji datum, 29. april

MAJKA I KĆERKA PONOVO U LJUBAVI: Anabela i Luna izgladile odnose, ponovo su najbolje drugarice