in

ĐORĐE DAVID NAKON ŠTO JE USPJEŠNO IZLIJEČIO KORONU: Imam dug prema našem zdravstvu

Slatka-Tajna.Eu

Nakon što je pobjedio koronu, roker Đorđe David otkrio je svoj sljedeći veliki podvig – on želi da da svoju krv i plazmu, pa na taj način pomogne onima koji se sa ovim virusom još uvijek bore.

– Jednostavno smatram da imam dug prema našem zdravstvu i ljekarima da kada prođe posljednji vikend zabrane kretanje pođem i dam svoju plazmu. Naše zdrastvo mi je spasilo život i moja moralna obaveza je da dam plazmu kao neko ko je izliječen da bi eventualno moja krv i moja plazma spasili nečiji život- izjavio je on, pa otkrio čemu se posebno raduje.

– Radujem se koncertima, normalizaciji života, predstavama i ‘Zvezdama Granda’ koje se nadam da će nastaviti sa snimanjem u maju- objasnio je on.

Podsjetimo, Đorđe David je 26. marta putem svog Instagrama podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronavirus.

– Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19. Ne kapiram, očajan sam– poručio je on, a kasnije se i uključio uživo informativni program Prve, pa otkrio kako se tačno osjeća.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Upala pluća, stravično kašljanje, temepratura tu i tamo… Šta da vam kažem, defintivno danak neožbiljnosti. Vrtim film, kako i šta? …U svakom slučaju, teško da su se meni bolesti dešavale u životu, meni je prvi put da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i predobrog zdravlja, kada nekog zakači ovakva stvar… Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu svjesni da to može da se desi svakome- pričao je i grabio se za vazduh tada on, noseći zaštitnu masku na licu.

Kurir.rs.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tom Henks i Rita Vilson dali krv za razvoj vakcine protiv korone – Virus korona

Glumac komentarisao Trampovo mentalno stanje: "Nije zdrav"