in

HOROSKOP LUNE ĐOGANI: Neće imati sreće u braku

Slatka-Tajna.Eu

Kako njihova veza nikoga nije ostavila ravnodušnom, jedna astrološkinja je došla na ideju da uradi uporedni horoskop Lune i Slobe, a evo detalja koji govore o tome šta je privuklo njih dvoje.

– Sloba u kući druge partnerke ima Veneru bika, a Venera u životu muškarca predstavlja ono što se njemu sviđa. Luna natalno ima Veneru u znaku bika i to govori da je Luna suštinski prirodna djevojka. Na taj način je i Kija Kockar privukla Slobu. Sloba voli prirodne i opuštene djevojke. Venera u biku je mila djevojka, kućni tip djevojke. Ona je tip djevojke koja bi da se mazi, grli i ljubi, to je Luna, a takav je i Sloba. Njih dvoje su cijelu “Zadrugu” preležali, e pa to je to. Uglavnom dvije iste Venere nisu dobra kombinacija. On traži Veneru u biku, a ona traži stabilnost i sigurnost. Ona traži Mars u znaku riba, nekoga ko je romantičan, a Sloba to nije. Sloba je blizanac, on je neko ko je realan, proračunat. Luna veoma puno mašta, nerealna je, pogotovo kada je u pitanju ljubav – objasnila je astrološkinja, pa dodala:

– Mama je neko ko utiče na njen emotivni život, ona hoće da tu njenu vezu iznese u javnost i prenese u još veću bajku. Upravlja emotivnim životom svoje kćerke, a ona toga nije svjesna, ali defakto to radi. Luna je mamu dobila kroz karmu, suštinski su žene kroz njenu kuću (mama, baba) bile napaćene, samim tim i Luna neće imati najsretniji aspekt kad se bude udala ukoliko ne bude radila na sebi – dodala je astrološkinja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


– Mislim da je Sloba nju izmanipulisao, a ona se našla između dvije vatre, a to je Sloba i njena majka. Njoj treba muškarac koji će da je vodi kroz život. Sloba je to olako shvatio i on nije dobar za nju. Oni su dobar par za neku kraću vezu, ali ne i za brak. Ovo nije slavna kombinacija. Luna je za njega dobra, ali on nije za nju – ispričala je astrološkinja.

Izvor: informer.rs

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

ANI NIKOLIĆ PUKAO FILM: Priznala kako je smršala

Melanija Tramp slavila 50. rođendan, tvitovi sa svih strana