in

TEORIJA ZAVJERE NA 13. GODIŠNJICU NJENE SMRTI: Da li se bivša supruga Bore Čorbe uistinu ubila?

Slatka-Tajna.Eu

Bora Đorđević je izgubio svoju suprugu Draganu 2007. godine. Ona je izvršila samoubistvo, predozirala se sa antidepresivima koje je popila sa alkoholom.

Ona je bila žena koju je Bora beskrajno volio još od tinejdžerskih dana, njoj je ispjevao pjesmu „Avionu slomiću ti krila“, a onda se rastavio od nje. To je njoj teško palo isto kao što joj je teško pao momenat kada je Bora počeo da apstinira od alkohola zbog zdravstvenih problema jer su do tada zajedno nekontrolisano pili.

Dok je bio s njom govorio je da je ona njegova vječita inspiracija. Sada nakon 13 godina od njene smrti koje su se navršile 27. marta on tvrdi da se ona nije ubila nego samo da je pretjerala!? Sada je odjednom inspiracija za cijeli život kaže njegova supruga Dubravka. Odjednom sve optužbe da je nacionalista, da je kazivao ovo i ono, on negira. A „vadi“ se riječima da ima pravo da bude Srbin kao da mu je to neko do sada branio. Optužbe su bile sasvim drugog karaktera.

Odjednom se priklanja Slovencima. Nakon što otkazuje brojne nastupe prije pandemije i izolacije, negira i tvrdnje da mu je bolesna prostata. Sve negira ono što je činjenica. Za očekivati je da će u skorije vrijeme Bora Čorba, roker koga je nekada slavila bivša država, shvatiti da je sav u kontri pa kao autora očekujemo pjesmu nalik njegovom karakteru.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Karantin je podsjetnik da možemo živjeti skromno

KUCAO KEBI ALI NIKO MU NIJE ŽELIO OTVORITI: Severina i Igor odbili pozdraviti Sašu Popovića