Bil Gejts kupio vilu od 43 miliona dolara u Del Maru

Slatka-Tajna.Eu

Milijarder Bil Gejts i njegova žena Melinda Gejts dodali su predivnu vilu na obali mora u svoj spisak nekretnina. Suosnivač kompanije Majkrosoft i njegova supruga platili su vrtoglava 43 miliona dolara za vilu sa šest soba u Del Maru, u blizini San Dijega.

Njihov novi dom ima 5.800 kvadratnih metara. Samo 120 koraka dijeli ovo imanje od okeana i sadrži plafone od drveta, kamene podove, u mahagoniju te ima staklene zidove.

U vili se nalaze tri kamina, od kojih je jedan u glavnom apartmanu. Napolju je ogromna paluba na obali mora sa obiljem ležaljki, kao i bazen, spa-centar ali i kameni đakuzi za 10 osoba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Preduzetnik, koji je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, ima impozantnu kolekciju domova u Sjedinjenim Državama. Pretežno prebivalište ove porodice je njihov objekat od 66.000 kvadratnih metara u Vašingtonu, za čiju izgradnju je bilo potrebno sedam godina i preko 60 miliona dolara. U 2014. godini platili su 18 miliona dolara za svoje konjičko imanje u Santa Feu, a prošle godine su navodno potrošili 21 milion na još jedno konjičko imanje na Floridi.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KUCAO KEBI ALI NIKO MU NIJE ŽELIO OTVORITI: Severina i Igor odbili pozdraviti Sašu Popovića

SREĐUJE PSA: Lana Jurčević provodi dane u izolaciji