in

ODAVNO NE VJERUJE U DJEDA MRAZA: Darko Lazić je iza sebe ostavio najgoru godinu i usrećio sina

Slatka-Tajna.Eu

Kada je sat otkucao ponoć, čini se da je svima laknulo. Ušli smo u 2021. godinu i napustili onu koja je svima bila teška u nadi da će ova biti lakša, ljepša i mirnija. Neko ko je imao velike promene u prošloj godini svakako je Darko Lazić.

-Poslije svega što se izdešavalo, za mene je godina propala i godina u kojoj sam doživio najveći gubitak – smrt mog oca. Uz to, poslovni gubitak je veliki jer nije bilo posla i nije se radilo. Očekujem da će 2021. biti bolja u svakom smislu, vjerujemo u ljubav. Doček sam ranije dočekivao radno, a ovog puta u ponoć sam bio sa svojima. Imam dosta želja, ali to bih zadržao za sebe kako bi se ostvarilo. Što se tiče Djeda mraza, odavno sam prestao da vjerujem u njega jer me nije ispoštovao. Tražio sam mu nekoliko centimetara u visini, ništa mi nije dao. Htio sam još malo da porastem, ali od toga nema ništa kao što vidite. Nije mi ispunio želju – rekao je Darko kroz osmijeh. Ipak, on je zbog sina Alekseja postao nakratko Djed Mraz i priredio mu čarobnu bajku u njihovom domu.

Lazić je pokazao da kod njega vlad apraznična euforija, pa je tako podijelio ukrašen dom, poklone i skocaknu Marinu.Nova godina je stigla u njihov dom uprkos tragediji koja ih je zadesila nedavno.Ovo je izmamilo osimjeh na lice malog Alekseja koji je uživao.

(Express/Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Lista najčešćih grešaka zbog kojih nemamo željenu kilažu

Tužiteljtvo BiH: Godina ista kao i svaka