Tvitovi Bore Drljače koji su nasmijali mnoge

Slatka-Tajna.Eu

Nakon vijesti o smrti pjevača Bore Drljače na tviteru je neko opravdano napisao “Tviter svet ostao bez jednog uvaženog člana”.

Pjevač narodne muzike Borislav Bora Drljača preminuo je u nedelju, 11. oktobra, u 80. godini života.

Pored porodice, prijatelja i kolega, od Bore su se oprostili mnogi fanovi na društvenim mrežama, gdje je stekao veliko poštovanje i ljubav mlađe publike.

Kao što je poznato, Drljača je bio aktivan na Tviteru i svojim duhovitim objavama zamijavao je korisnike ove društvene mreže, takođe je umio da učini da se mnogi zamisle zbog njegovih riječi, a neko je nakon vijesti o Borinoj smrti opravdano napisao “Tviter svet ostao bez jednog uvaženog člana”.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bora je na ovoj društvenoj mreži kratko, duhovitno, ali i ozbiljno pisao o detaljima svog života, a njegov čuveni tvit “Ovaj dan je za odmor i uživanje, kao i svaki dugi”, citiraju mnogi.

“Rada nije gledala serije pet dana, pa sada vraća programe, premotava da sve nadoknadi. Ja gledam utakmicu u kuhinji zato što sam džentlmen, da se ona može hvaliti komšinicama “, jedan je od pjevačevih tvitova koj je nasmijao sve.

 


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

PROCURILA FOTOGRAFIJA SEVERININE NEĆAKINJE! Sve najbolje naslijedila od tetke, a evo kako izgleda!

Evo u kakvim je odnosima sa Luninom sestrom: Mateja Matijević otkrio šta se krije iza snimka na kome ljubi maloljetnu Ninu!