in

Odličan vikend za karataše Zrinjskog / Bljesak.info

Odličan vikend za karataše Zrinjskog / Bljesak.info
Slatka-Tajna.Eu
Odličan vikend za karataše Zrinjskog / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješan vikend je iza karataša Karate Kluba Zrinjski iz Mostara koji su i u subotu i u nedjelju bili aktivni na borilištima.

Naime,  u subotu je u Vogošći održano otvoreno prvenstvo u karateu na kojem je KK Zrinjski iz Mostara nastupio sa svoje dvije članice, inače reprezentativke Hrvatske, Petrom Bandić i Marijom Mandić. Obje djevojke su uspjele izboriti medalju u iznimno jakoj konkurenciji pa je tako Marija Mandić osvojila zlatno odličje nakon 3 superiorno odrađena meča, dok se ovaj put Petra Bandić zadovoljila sa brončanom medaljom.

U nedjelju je već bio novi karate dan i pohod na nova odličja za karataše Zrinjskog koji su se sa Upravom kluba i roditeljima uputili na 3. kolo Dalmatinske lige koje se ovaj puta održavalo u Šibeniku.

Čak 22 natjecatelja su branila boje Zrinjskog od koji je njih 14 osvojilo odličja.

Petra Bandić je na broncu iz Vogošće dodala zlato sa Dalmatinske lige, a uz nju zlato su još osvojili i braća Palameta, Kristijan i Antonio, te Iva Zrno.

Foto: KK Zrinjski / Nove medalje za KK Zrinjski Mostar

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U tijesnim finalima za dlaku bez zlata su ostali Lara Pehar i Ivan Talić te su se ovoga puta morali zadovoljiti srebrenom medaljom.

Brončana odličja su redom osvojili: Loris Ćorić, Marijela Zovko, Filip Mikulić, Željko Martinović, Lovro Čale, Ivan Milićević, Rafaela Ćorić i Patrik Bohm.

Ekipu su na natjecanju pratili treneri Emil Ćorić i Marko Opančar uz veliku podršku roditelja i uprave kluba.

Iz KK Zrinjski Mostar ističu da upis u školu karatea karate kluba Zrinjski Mostar traje i dalje. Vrši se ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:45-19:45 u dvorani Ekonomske škole (ulaz preko puta MUP-a).

Sve dodatne informacije možete dobiri porukom na Facebook stranici KK Zrinjski ili na broj telefona 063 332 055, priopćeno je iz ovog kluba.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Svečano otvorena konferencija Sfera 2022 “Otvori u građevinarstvu”

Svečano otvorena konferencija Sfera 2022 “Otvori u građevinarstvu”

BILBORDI ŠIROM SARAJEVA: Lukas najavljuje spektakl u “Zetri”

BILBORDI ŠIROM SARAJEVA: Lukas najavljuje spektakl u “Zetri”