Categories: Estrada

STARCI NISU MOGLI DA ME OBRLATE ZA TORBU: Stanija je bila prva starleta na Balkanu

Stanija Dobrojević prva je ”donijela” zanimanje starlete u Srbiju i počela sa promovisanjem svog fizičkog izgleda i atraktivnosti, zavoljele su je mnoge žene pa čak i one starije čiju je naklonost jako teško dobiti.

– Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E sada kada imam status u tom rijalitiju, sad idem zbog honorara a poslednja dva učešća su mi obezbijedila ovaj lijep stan koji sada opremam- iskrena je bila.

Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sljedeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati pa ako televizija zaradi od tebe, znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano– objasnila je ona.

Na početku njene karijere mnogi su je povezivali sa prostitucijom iako se od koleginica starleta razlikovala po mnogo čemu. Dok su druge djevojke šetale po mondenskim mjestima, pozirajući u brendiranim krpicama, Stanija je radila i zaradila, te novac trošila na potrebne i korisne stvari, dok je nosila pristupačnu garderobu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kako sada ima diplomu, ozbiljnu vezu i svoj stan, mediji su počeli da je izdvajaju od ostatka njenih kolegica.

Prostitucija je ranije bila povezena sa cijelim šoubiznisom a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne djevojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling…i ja sam to donijela ovdje. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čiko za brendiranu torbicu jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa tridest i kusur– rekla je Dobrojevićeva.

(Express/ Kurir)

Redakcija

Recent Posts

U nedjelju još sunčanije i toplije, ali mogući pljuskovi

Do ponedjeljka još toplije, većinom suho, uz dosta sunčanog vremena te sve zamjetnije južinu, a…

16 minuta ago

Sarajevo ide prema Evropi, Zvijezda u niži rang

Fudbaleri Sarajeva ostvarili su danas pobjedu protiv Sloge iz Doboja rezultatom 1:0. Nova tri boda…

17 minuta ago

Aleksandra Mladenović otkrila da li je tokom udesa bila pod dejstvom alkohola! (FOTO) – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Pevačica je  odmah nakon nesreće, kolima Hitne pomoći je prevežena u Urgentni. Aleksandra je izjavila…

48 minuta ago

Još nije kasno za novi početak: Marinkova udovica pronašla je ljubav i mir

Udovica legendarnog pjevača narodne muzike Marinka Rokvića dostojanstveno se nosi sa nenadoknadivim gubitkom, a ličnim…

2 sata ago

Spremite i do 1.000 evra

Lokalne vlasti Tivta odlučili su da zabrane kretanje turista u kupaćim kostimima u pješačkim zonama,…

2 sata ago

Rusija raspisala potjernicu za Zelenskim

Volodimir ZelenskiFoto: Thomas Peter / ReutersRusija je pokrenula kazneni postupak protiv ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog…

2 sata ago