in

STARCI NISU MOGLI DA ME OBRLATE ZA TORBU: Stanija je bila prva starleta na Balkanu

Slatka-Tajna.Eu

Stanija Dobrojević prva je ”donijela” zanimanje starlete u Srbiju i počela sa promovisanjem svog fizičkog izgleda i atraktivnosti, zavoljele su je mnoge žene pa čak i one starije čiju je naklonost jako teško dobiti.

– Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E sada kada imam status u tom rijalitiju, sad idem zbog honorara a poslednja dva učešća su mi obezbijedila ovaj lijep stan koji sada opremam- iskrena je bila.

Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sljedeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati pa ako televizija zaradi od tebe, znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano– objasnila je ona.

Na početku njene karijere mnogi su je povezivali sa prostitucijom iako se od koleginica starleta razlikovala po mnogo čemu. Dok su druge djevojke šetale po mondenskim mjestima, pozirajući u brendiranim krpicama, Stanija je radila i zaradila, te novac trošila na potrebne i korisne stvari, dok je nosila pristupačnu garderobu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuKako sada ima diplomu, ozbiljnu vezu i svoj stan, mediji su počeli da je izdvajaju od ostatka njenih kolegica.

Prostitucija je ranije bila povezena sa cijelim šoubiznisom a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne djevojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling…i ja sam to donijela ovdje. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čiko za brendiranu torbicu jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa tridest i kusur– rekla je Dobrojevićeva.

(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

BIO MI JE KAO OTAC: Mia Jovanović se osvrnula na tračeve da je zaljubljena u Lepog Miću

Hrvatski predsjednik tvrdi da je otkazao posjet kako bi ‘poštedio’ Travnik