Categories: Estrada

NEMA OBEZBIJEĐENJE,ŽIVI KAO SVI DRUGI LJUDI: Zdravko Čolić posvećen je porodici i džogiranju

8Zdravko Čolić sam obavlja svoje svakodnevne obaveze, a za razliku od brojnih kolega, nema obezbijeđenje niti se na bilo koji način razlikuje od drugih.Iako još vlada pandemija korona virusa Zdravko je rješio da obaveze sam završava, većinu vremena provodi u udobnosti svog doma, uz porodicu i knjige.

On je poznat po tome što je porodičan, posvećen je supruzi i kćerkama. Čuva se od korone, sada kada nema nastupe uživa u svojim hobijima. Ljudi ga često vide kako skedi u prostranom dvorištu i čita knjige, pravi je meraklija. Čim krene lijepo vijreme on uzme čašu vina, uživa u suncu i svom štivu, malim stvarima. Umije sebi da napravi ugođaj, nikada nije imao grandomanske želje i zahtijeve, dovoljno mu je njegovo parče zemlje i najmiliji. Skućio se u mirnom kraju i sada ima priliku da u tom miru uživa. Dvorište mu je prostrano i puno zelenila, ima dvije kapije i visoke ograde, zaklonjeno je od znatiželjnih pogleda, tako da mu pruža dovoljno privatnosti da može da se opusti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Iako će za koji mjesec napuniti 70 godina, on ne odustaje od džogiranja i uređivanja dvorišta. Imaju oni kućne pomoćnice, ali Zdravko ako poželi nešto da sredi, on će to uzeti i sam uraditi, neće čekati da mu neko dođe i pomogne. Od komšija ćete čuti samo riječi hvale, nikada se skandali ili neke neprijatnosti nisu vezivale za Zdravkovo ime. Ponaša se kao i svaki drugi građanin, a ne kao javna ličnost, kaže izvor blizak Čoli.

Kuća u kojoj Čola živi sa porodicom nalazi se blizu Košutnjaka u koji Čola često ode. Voli da trči i džogira, pa tako održava kondiciju i fizičku spremnost. Još jedan ritual koji rado ponavlja je odlazak u park sa mlađom kćerkom Larom. Oduvijek se trudio da nasljednicama pruži normalno djetinjstvo i da ne osjećaju posljedice njegove slave. Zbog toga ih nikada nije javno eksponirao, baš kao ni suprugu Aleksandru. Trudio se da Uni i Lari usadi vrijednosti koje i sam poštuje, sa surugom se posvetio njihovom obrazovanju.Zdravko ne krije da u prirodi i svježem vazduhu pronalazi mir i opuštanje, kao i da se trudi da što češće izdvoji vrijeme za sebe.

(Express/ Blic)

Redakcija

Recent Posts

Dejan Jokanović se nakon 25 godina u Kanadi vratio u Trebinje, dovezao i juga

TREBINJE - Dejan Jokanović porijeklom iz sela Trebijovi kod Trebinja odlučio je da se nakon…

39 minuta ago

Deseci uhićeni ovog vikenda tijekom prosvjeda u američkim kampusima

Prosvjedi na sveučilištimaFoto: Mike Segar / ReutersPolicija je u subotu uhitila najmanje 25 propalestinskih prosvjednika…

52 minute ago

Organizatori Mastersa u Rimu iskazali nepoštovanje prema Đokoviću

Masters u Madridu se završava u nedjelju, a u njemu će se sastati Andrej Rubljov…

53 minute ago

Janik Siner se povukao iz Rima

Italijanski teniser Janik Siner saopštio je danas na društvenim mrežama da neće igrati na mastersu…

3 sata ago

Kada i kako se treba pričestiti?

Pričešće se u pravoslavnoj vjeri smatra najlepšim darom koji vjernici mogu da dobiju od samog…

5 sati ago

Bosna bolja od Slobode, Borac slavio protiv Igokee

Košarkaši Bosne večeras su u Sarajevu, u okviru sedmog kola Lige za prvaka Bosne i…

5 sati ago