Dijaspora

Uroš Živković se ne zaustavlja nakon pjesme “Ne volim te Alija”

Uroš Živković, nekadašnji takmičar Zvezda Granda, ne samo da se ne kaje nakon pjevanja pjesme “Ne volim te Alija”, već dodatno, putem Instagrama uvlači u priču i druge stvari, njemu nikad nedostižne zvijezde, čime jasno nastavlja provokacije.

Uroš Živković, mladi pjevač i nekadašnji učesnik Zvezda Granda, na jednom nastupu izveo je skandaloznu nacionalističku pjesmu “Ne volim te Alija, zato što si balija”. Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama. Iz BiH mu je poručeno kako mu treba biti zabranjen ulazak u državu, međutim, postoji i nekolicina istomišljenika Grandovog pjevača, što je on jedva dočekao.

Naime, na društvenim mrežama je nastao pravi haos, u kojem se osuđuje ovakav potez mladog pjevača. Ipak, pojedini su očigledno zadojeni mržnjom, pa su podržali Uroša Živkovića, a da stvar bude gora, mladi pjevač sve to javno dijeli putem Instagrama i daje do znanja kako se ne kaje zbog svog čina i uz to se samo još više etiketira kao nacionalista.

Kako Živković putem Instagrama dijeli objave u kojim ga označavaju i podržavaju osvanula je i jedna gdje se spominje Dino Merlin.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– “Samo da obavijestim one nekadašnje Srbe, koji se bune što je ovaj dečko pjevao jednu staru pjesmu od Baje Malog Knindže, Uroš Živković za razliku od vašeg Dine Merlina ovaj momak nije bio na ratištu tako da nemojte i poštenju i napadanju molim vas.”

Koliko je isti taj Uroš Živković koji je rođen tek četiri godine nakon ratnih zbivanja bezobziran, te umjesto da se izvini, povuče i ne pokušava “oprati”, on očigledno samo još više pada u ponor, pa ovakve objave podrške dijeli na svoj Instagram nalog – prenosi Eksluziva.ba.

Redakcija

Recent Posts

Kako najbrže očistiti ribu?

Riba se ne nalazi često na srpskoj trpezi, jer znamo da Srbi ne mogu da…

21 sekunda ago

Danima plakala zbog pjesme koja je pripala Severini: Keba otkrio koji je problem imao s poznatom srpskom pjevačicom

Srpska pjevačica je otkrila da je danima plakala zbog pjesme koja je na kraju pripala…

19 minuta ago

SKY, LAŽI I VIDEO TRAKE: Šta je zajedničko Daliji Hasanbegović, supruzi ministra Elmedina Konakovića, i novinaru Avdi Avdiću?

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine krajem aprila ove godine podiglo je optužnicu protiv Jasmina Mulahusića, rođenog…

2 sata ago

Poruka zvijezde Reala: "Molite se za RS"

Real Madrid je sinoć u velikoj drami savladao Bajern sa 2:1 i plasirao se u…

2 sata ago

Inflacija ojačala prihode od indirektnih poreza

Lošija naplata u decembru 2023. je kumulativnu stopu rasta prihoda od putarine smanjila na 8,3…

2 sata ago

Haris Džinović opleo po Melini, sad je nije štedio: Djeca su znala sve, prevaren sam

Komentari Harisa Džinovića o razvodu i dalje šokiraju Posle 22 godine, brak Harisa i Meline…

2 sata ago