Categories: Estrada

DŽIDŽA ISKRENA: Otkrila šta zamjera Bosancu u žiriju “Zvezda Granda”

Godinama unazad Dragan Stojković Bosanac krasi jednu od žirijskih stolica u takmičenju „Zvezde Granda“ čiji ieo je svojevremeno, kao učesnica, bila i njegova nasljednica Aleksandra Stojković Džidža.

Za Bosanca neki kažu da im je omiljeni zbog svoje autentičnosti i specifičnog smisla za humor, dok drugi smatraju da je izuzetno strog sa čime se ne slaže i njegova kćerka.

Bilo je ranije par nekih emisija koje sam gledala, prije tri ili četiri godine kada sam mu govorila „Zašto ne odgovoriš?!“, a on mi samo kaže „Ma polako, pusti ti mene“. Sada vidim da se ne čačka puno, mada nikada on nije udario na nekoga baš žestoko rekla je Bosančeva kćerka.

S obzirom da je i ona dio estrade, Džidža je kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisala javnu scenu ne štedeći riječi kada su u pitanju kolege.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Moj stajling je možda estradni, ali moje ponašanje nema veze sa estradom. Mislim da se na estradi dosta foliraju, da nisu iskreni prvenstveno, ali dobro zašto bi bili, nema razloga da budu iskreni. Ali nekako nikada sebe nisam doživljavala kao dio estrade, ja vodim običan život i družim se sa običnim ljudima. Ne volim da slušam priče da je neko napunio klub i koliko je ljudi došlo, jednostavno nisam dio toga- objasnila je Džidža ne krijući da je izuzetno ponosna na svoju karijeru.

Najponosnija sam na neki period iz srednje škole kada sam nastupala sa horom RTS-a. To mi je nekako Cv, a što se same estrade tiče jako sam ponosna na moje cijelo takmičenje u „Zvezdama Granda“. Pamtim dosta lijepih trenutaka- rekla je.

Redakcija

Recent Posts

Sadiq Khan treći put gradonačelnik Londona

Sadiq KhanFoto: Toby Melville / ReutersLaburist Sadiq Khan pobijedio je na izborima za gradonačelnika Londona,…

20 minuta ago

Real špampion Španije, Đirona preko Barse u Ligu šampiona

Fudbaleri Real Madrida obezbijedili su 36. šampionsku titulu, nakon što su danas u 34. kolu…

21 minuta ago

Dragocjeni lijek iz prirode, obavezno je sada naberite i čuvajte za zimu

U ovo doba godine žanju se zasadi kamilice, pa obavezno na pijacama potražite cijelu sušenu…

2 sata ago

IVICA PULJIĆ IZ WASHINGTONA SAOPŠTIO VIJEST: Odlazi Gabriel Escobar!

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/gabriel-escobar.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/05\/gabriel-escobar.jpg","caption":"Gabriel Escobar","bg":"cac9d0"}] "Od sredine ovog mjeseca Gabriel Escobar više neće biti zamjenik pomoćnika američkog državnog…

2 sata ago

Šta za Đokovića znači povlačenje Sinera u Rimu

Janik Siner neće učestvovati na Mastersu u Rimu, pošto se zbog povrede kuka povukao sa…

2 sata ago

Mislila je da ima sretan brak i vijernog muža dok nije pogledala u njegov telefon: Poziv koji je usred noći dobio Taške, Viki je potpuno zbunio

Muž Viki Miljković umalo stradao zbog voditeljke Pevačica Viki Miljković u ljubavi je s muzičarem…

3 sata ago