Categories: Estrada

JOŠKO GVARDIOL PRIZNAO DA VOLI STARIJE ŽENE: Prva se javila poznata pjevačica

Hrvatski fudbaler Joško Gvardiol nedavno je priznao da voli starije žene, što je naišlo na opšte oduševljenje mnogih pripadnica nježnijeg pola.

-Malo starije, da, da. Sav sam u tom fazonu – otkrio je u emisiji Knjaz kod Vatrenih.

Na njegove riječi nije ostala imuna ni pjevačica Vlatka Pokos, pa je odlučila da mu posveti kolumnu koju piše za hrvatski Story.

-Posljednjih godinu dana puno se govorilo o mladom, izuzetno talentovanom igraču Joški Gvardioli; bilo je već pomalo iritantno od prevelikih hvalospjeva. Kao osoba koja voli da bude u toku i dobro informisana obratila sam pažnju i otkrila da je riječ o vrlo zgodnom, skromnom i više nego dobro odgojenom mladiću. Divno je to čuti i vidjeti pa se nadam da će takav i ostati i uspjeti da se odbrani od brojnih loših ljudi i zamki na njegovom uzbudljivom sportskom putu – piše Vlatka u svojoj kolumni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







-Joško je zaludio brojne pripadnice nježnijeg pola svojom pojavom, a muški dio populacije impresivnim fudbalskim umijećem. Mene je oduševio iskrenim medijskim nastupima u kojima se nije libio da prizna da je on zaluđen – zrelijim ženama! Samouvjereno je nabrojao nekoliko zrelih ljepotica o kojima sanja, a neke od njih su i tridesetak godina starije od Joške, poput fatalne Dženifer Lopez. Vjerujem da je time dodatno zapalio maštu brojnih obožavateljica jer su samouvjerenost i iskrenost jako seksi u kombinaciji s apolonskim tijelom i krupnim, toplim očima.

-Oduvijek su zrele žene, posebno one koje uspijevaju da zadrže ljepotu i svježinu, privlačile mlade muškarce o čemu vam mogu posvjedočiti iz vlastitog iskustva. U patrijarhalnim društvima poput hrvatskog to je još tabu tema i razlog za osudu ili, u najmanju ruku, neugodno naglašavanje razlike u godinama. Na primjer, teško je pronaći tekst o Marku i Iris Livaji u kome se ne naglašava razlika u godinama tog skladnog para. Ipak, treba razlikovati pravu ljubav i dugoročni odnos sa mladalačkom seksualnom i životnom znatiželjom. Život nam nameće razna društvena i biološka ograničenja, ali to ne znači da sebi treba da uskratimo uzbudljive odnose koje ćemo zauvijek nositi u srcu. Stoga Joški želim ostvarenje njegovih najluđih snova, na svim terenima.

Redakcija

Recent Posts

BRENA NA SVOJSTVEN NAČIN ČESTITALA PRAZNIK: Život nam je dat upravo da damo sve od sebe

Lepa Brena se danas oglasila na Instagramu, a povod je poseban. Prvomajska čestitka s potpisom jugoslovenske…

21 sekunda ago

Dvije salate koje savršeno idu uz roštilj

Vrijeme je praznika, a ovo su dve idealne salate koje idu uz meso, a brzo…

16 minuta ago

Britanija počela pritvarati migrante koji će biti deportirani u Ruandu

Britanija počela pritvarati migrante koji će biti deportirani u RuanduFoto: - / ReutersBritanske vlasti počele…

51 minuta ago

Nije bilo onako kako sam zamislio

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti rekao je da njegov tim nije imao dovoljno intenziteta u…

52 minute ago

Sergej Trifunović se oglasio nakon puštanja iz pritvora! – ShowBiz – Region – Vesti – Svet Plus

Glumac Sergej Trifunović nedavno je priveden pod sumnjom da je posedovao pet grama droge. Nakon…

1 sat ago

Fotografije Harisa Džinovića bez šešira: Samo porodica ga je gledala u ovom prirodnom izdanju

Haris je odavno stavio šešir na glavu, i na sceni od njega nije odustajao, ovde…

2 sata ago