in

JOŠKO GVARDIOL PRIZNAO DA VOLI STARIJE ŽENE: Prva se javila poznata pjevačica

JOŠKO GVARDIOL PRIZNAO DA VOLI STARIJE ŽENE: Prva se javila poznata pjevačica
Slatka-Tajna.Eu

Hrvatski fudbaler Joško Gvardiol nedavno je priznao da voli starije žene, što je naišlo na opšte oduševljenje mnogih pripadnica nježnijeg pola.

-Malo starije, da, da. Sav sam u tom fazonu – otkrio je u emisiji Knjaz kod Vatrenih.

Na njegove riječi nije ostala imuna ni pjevačica Vlatka Pokos, pa je odlučila da mu posveti kolumnu koju piše za hrvatski Story.

-Posljednjih godinu dana puno se govorilo o mladom, izuzetno talentovanom igraču Joški Gvardioli; bilo je već pomalo iritantno od prevelikih hvalospjeva. Kao osoba koja voli da bude u toku i dobro informisana obratila sam pažnju i otkrila da je riječ o vrlo zgodnom, skromnom i više nego dobro odgojenom mladiću. Divno je to čuti i vidjeti pa se nadam da će takav i ostati i uspjeti da se odbrani od brojnih loših ljudi i zamki na njegovom uzbudljivom sportskom putu – piše Vlatka u svojoj kolumni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Joško je zaludio brojne pripadnice nježnijeg pola svojom pojavom, a muški dio populacije impresivnim fudbalskim umijećem. Mene je oduševio iskrenim medijskim nastupima u kojima se nije libio da prizna da je on zaluđen – zrelijim ženama! Samouvjereno je nabrojao nekoliko zrelih ljepotica o kojima sanja, a neke od njih su i tridesetak godina starije od Joške, poput fatalne Dženifer Lopez. Vjerujem da je time dodatno zapalio maštu brojnih obožavateljica jer su samouvjerenost i iskrenost jako seksi u kombinaciji s apolonskim tijelom i krupnim, toplim očima.

-Oduvijek su zrele žene, posebno one koje uspijevaju da zadrže ljepotu i svježinu, privlačile mlade muškarce o čemu vam mogu posvjedočiti iz vlastitog iskustva. U patrijarhalnim društvima poput hrvatskog to je još tabu tema i razlog za osudu ili, u najmanju ruku, neugodno naglašavanje razlike u godinama. Na primjer, teško je pronaći tekst o Marku i Iris Livaji u kome se ne naglašava razlika u godinama tog skladnog para. Ipak, treba razlikovati pravu ljubav i dugoročni odnos sa mladalačkom seksualnom i životnom znatiželjom. Život nam nameće razna društvena i biološka ograničenja, ali to ne znači da sebi treba da uskratimo uzbudljive odnose koje ćemo zauvijek nositi u srcu. Stoga Joški želim ostvarenje njegovih najluđih snova, na svim terenima.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

DRŽALA JE SAMO ČAŠU: Duško Tošić objavio kako Jelena Karleuša izgleda bez šminke

DRŽALA JE SAMO ČAŠU: Duško Tošić objavio kako Jelena Karleuša izgleda bez šminke

Sapunica oko formiranja vlasti se nastavlja, građani na ulicama

Sapunica oko formiranja vlasti se nastavlja, građani na ulicama