Categories: Estrada

Uskoro spot za pjesmu “Ego kraljica” – Hayat Production

Nakon duge i uspješne ljetne sezone tokom koje su napravili puno kilometara te obišli 12 gradova i odradili preko 30 svirki dečki iz grupe Retro vrijedno nastavljaju da grade i svoj autorski put. Nakon kraćeg odmora ili kako oni kažu punjenja baterija većinu vremena provode u studiju gdje su već snimili dvije nove pjesme koje će se naći na njihovom prvom autorskom albumu. Kako su neke od novih pjesama već izvodili tokom ljetnih nastupa te su naišli na pozitivne reakcije odlučili su se čim prije primit posla i snimiti nove pjesme.

Prva u nizu novih pjesama je “Ego kraljica” na kojoj su pored momaka iz benda radili i Amir Mahmutović te Admir Čavkić kao autori muzike i teksta, a pjesma je snimljena pod producentskom palicom Nemdžada Alića dugogodišnjeg prijatelja i ton majstora benda. S obzirom da su na ovogodišnjem autorskom festivalu Bihać Urliče zabilježili zapažen nastup u proširenom sastavu sa Muhamedom Murićem na gitari i Eminom Keskinović na bek vokalu dečki su odlučili istu energiju prenijeti i u studio sa istom ekipom.

Ovih dana su započeli i snimanje video spota za istu pjesmu. U suradnji sa udruženjem Art Lab koje je bilo zaduženo za light tokom snimanja te Džemalom Ćatićem na kameri zabilježeni su kadrovi za prvi dio spota u prostorijama bihaćke dvorane Luke. Slijedi snimanje dodatnih kadrova koji će pored bendovske svirke upotpuniti priču ovog spota koji bi trebao izaći početkom godine kada grupa slavi 5 godina postojanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







U nastavku pogledajte photo galeriju sa snimanja video spota.

Redakcija

Recent Posts

EDITA OBJAVILA KARLEUŠINU FOTOGRAFIJU IZ HOTELSKE SOBE! Pjevačica otišla korak dalje i šokirala naciju: Moraćemo da snimimo… FOTO

Estradni rat između Jelene Karleuše i Edite Aradinović se sve više zahuktava i poprima nove…

16 minuta ago

Novak Đoković vratio starog člana u tim

Austrijski fitnes trener Gebhard Grič uključen je u pripremu Novaka Đokovića za naredne izazove. Ovaj…

21 minuta ago

Smrtno stradao vozač traktora u Molvicama

Smrtno stradao vozač traktora u MolvicamaFoto: Slaven Branislav Babic / PixsellVozač traktora smrtno je stradao…

22 minute ago

Nakon Ćirkovićeve, zlato i za Kuluhovu i Šadrinu

BEOGRAD - Srpska reprezentativka u boksu Kristina Kuluhova donijela je Srbiji treće zlato na Evropskom…

2 sata ago

PREMIJER FBiH I MINISTRI: Ko sve dobija nove limuzine od po 150 hiljada KM

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/screen-shot-04-26-24-at-0721-pm.png","full":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/screen-shot-04-26-24-at-0721-pm.png","caption":"","bg":"363c47"}] Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 31. sjednici, održanoj 8. aprila 2024. godine, donijela…

2 sata ago

NAKON HITA “DAO SAM TI DUŠU” NESTAO: Ovako Alen izgleda danas

Alen Slavica svojim baladama i glasom žario je i palio nekadašnjom Jugoslavijom. Sa 13 godina…

3 sata ago