in

Uskoro spot za pjesmu “Ego kraljica” – Hayat Production

Uskoro spot za pjesmu “Ego kraljica” – Hayat Production
Slatka-Tajna.Eu

Nakon duge i uspješne ljetne sezone tokom koje su napravili puno kilometara te obišli 12 gradova i odradili preko 30 svirki dečki iz grupe Retro vrijedno nastavljaju da grade i svoj autorski put. Nakon kraćeg odmora ili kako oni kažu punjenja baterija većinu vremena provode u studiju gdje su već snimili dvije nove pjesme koje će se naći na njihovom prvom autorskom albumu. Kako su neke od novih pjesama već izvodili tokom ljetnih nastupa te su naišli na pozitivne reakcije odlučili su se čim prije primit posla i snimiti nove pjesme.

Prva u nizu novih pjesama je “Ego kraljica” na kojoj su pored momaka iz benda radili i Amir Mahmutović te Admir Čavkić kao autori muzike i teksta, a pjesma je snimljena pod producentskom palicom Nemdžada Alića dugogodišnjeg prijatelja i ton majstora benda. S obzirom da su na ovogodišnjem autorskom festivalu Bihać Urliče zabilježili zapažen nastup u proširenom sastavu sa Muhamedom Murićem na gitari i Eminom Keskinović na bek vokalu dečki su odlučili istu energiju prenijeti i u studio sa istom ekipom.

Ovih dana su započeli i snimanje video spota za istu pjesmu. U suradnji sa udruženjem Art Lab koje je bilo zaduženo za light tokom snimanja te Džemalom Ćatićem na kameri zabilježeni su kadrovi za prvi dio spota u prostorijama bihaćke dvorane Luke. Slijedi snimanje dodatnih kadrova koji će pored bendovske svirke upotpuniti priču ovog spota koji bi trebao izaći početkom godine kada grupa slavi 5 godina postojanja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










U nastavku pogledajte photo galeriju sa snimanja video spota.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bosnu i Hercegovinu u periodu januar – oktobar posjetilo više od 1,26 miliona turista

Bosnu i Hercegovinu u periodu januar – oktobar posjetilo više od 1,26 miliona turista

Senka Kurt: Šutimo, savijamo kičmu i galamimo na crtani film

Senka Kurt: Šutimo, savijamo kičmu i galamimo na crtani film