Categories: Estrada

UMJETNIČKI NADIMAK JOJ NE TREBA: Dobila ime po vinu, Šemsu šije kao od šale

Cijeli život je čekala da ostvari svoje snove, a sad je Džervina Kladušak pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“ konačno ostvarila svoju, ali i želju svojih roditelja da se pojavi na televiziji.

Takmičarka zanimljivog identiteta, ogromne samouvjerenosti i snage otkrila je da je nesvakidašnje ime dobila po vinu, jer je njen otac obožavao da pije „Džervin“ iz Knjaževca.

– Od malih nogu sam imala veliku podršku da se bavim muzikom i to od svih, od roditelja, učitelja, nastavnika, ma svih. Znali su da časove biologije i likovnog pretvore u časove mog pjevanja – otkrila je takmičarka u svom predstavljanju i nastavila:

– Spremala sam prijemni za Pravni fakultet, to je bila želja mojih roditelja, a ja sam željela da se bavim muzikom. Poslije sam shvatila da je bolje da se bavim pjevanjem nego studiranjem.

U međuvremenu želja je postala stvarnost, te ova takmičarka danas ima čak 25 godina kafanskog iskustva.

– Kafana je čudo i više je lijepih, a manje ružnih stvari iz kafane tipa da se ljudi pobiju i slično. A sebi zamjeram što sam propustila velike šanse, to nikad sebi ne mogu da oprostim, ali sad je gotovo – rekla je Džervina koja se danas uporedo sa muzikom bavi i dostavom hrane i osnovnih sredstava za život.

– Skoro sam počela da radim, radim za Volt i Glovo, vozim po cijeli dan, pa nemam vremena da se posvetim kuhanju, a uveče naravno kafana – istakla je.

Želja joj je da se bar jednom pojavi na televiziji, a učešćem u takmičenju veterana ispunila je i želju njenih roditelja da je gledaju na malom ekranu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Čim je kročila na scenu, Džervina je pokazala koliko je jaka njena želja i koliko ima snage da se sad potpuno posveti sebi i ostvari se kao uspješan pjevač u takmičenju.

– Vaše ime je pravo umjetničko, tako da ne treba da ga mijenjate. Potpuno je autentično i bili ste vrlo sigurni i na snimanju profila – konstatovala je Dragana Katić, dok se Nenad Manojlović složio da joj je ime zaista unikatno.

– Vi večeras sijate. Da vas je otac nazvao i po drugom vinu, na primjer Rubin i to bi bilo divno – rekao je Nenad, a zatim se takmičarka predstavila pjesmom „Izdali me prijatelji“ Šemse Suljaković koju je toliko samouvjereno i sigurno otpjevala, da su komplimenti samo pljuštali.

Foto: Printscreen

– Gledajući Vaš profil, slušajući Vas, pa Vi da ste završili Pravni, Vi biste postali najbolji advokat. Apsolutna sigurnost – konstatovala je Dragana, a Saša Milošević Mare se nadovezao:

– To je tačno, djeluje sigurno, tako i pjeva, manirski taman, a mislim i da publika ima svoju miljenicu. Našli ste joj žicu.

– Ja sam oduševljena sa tobom i kako izgledaš i kako pjevaš. Mnogo mi je žao što se ranije u životu nije pojavilo ovako neko takmičenje, ali nikad nije kasno – zaključila je Bojana Lazić.

(express/grandonline)

Redakcija

Recent Posts

Pljeskavica od krompira od samo tri sastojka i to jeftina

Ovi hamburgeri od krompira su veoma laki, lagani i jeftini. Pripremaju se za dvadesetak munuta…

16 minuta ago

Jug ipak prejak za Primorjaše

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja osvojili su Euro Cup pobjedivši u finalu odigranom na bazenu Kantrida…

42 minute ago

MIKA MUMINOVIĆ ISKRENO O MUZICI, KARIJERI I ŽIVOTU: Osjećam se kao Evlija Čelebija, neki naši u Njemačkoj pretjerano se trude da budu Švabe

Mirsad Muminović Mika, pjevač poznat po hitu „Vrati se“, koji je prepoznatljiviji pod imenom “Mali…

43 minute ago

Bajer do titule bez poraza, Keln ispao, Rojs se na najbolji način oprostio od Dortmunda

Fudbaleri Bajer Leverkuzena savladali su u posljednjem kolu Bundeslige ekipu Augsburga sa 2:1 i tako…

1 sat ago

TEŠKA SUDBINA: Razdor u porodici, silovanje, ubistvo, zatvor, ovo se desilo sa Sinanovim nasljednicima

Šest godina je prošlo bez legendarnog pjevača narodne muzike Sinana Sakića, a njegove pjesme se pjevaju…

2 sata ago

Zbog krivotvorenih proizvoda država na godinu izgubi do 15 milijardi eura

Zbog krivotvorenih proizvoda država na godinu izgubi do 15 milijardi euraFoto: Ilustracija / ShutterstockZbog krivotvorenih…

3 sata ago