in

UMJETNIČKI NADIMAK JOJ NE TREBA: Dobila ime po vinu, Šemsu šije kao od šale

UMJETNIČKI NADIMAK JOJ NE TREBA: Dobila ime po vinu, Šemsu šije kao od šale
Slatka-Tajna.Eu

Cijeli život je čekala da ostvari svoje snove, a sad je Džervina Kladušak pojavljivanjem u šouu „Nikad nije kasno“ konačno ostvarila svoju, ali i želju svojih roditelja da se pojavi na televiziji.

Takmičarka zanimljivog identiteta, ogromne samouvjerenosti i snage otkrila je da je nesvakidašnje ime dobila po vinu, jer je njen otac obožavao da pije „Džervin“ iz Knjaževca.

– Od malih nogu sam imala veliku podršku da se bavim muzikom i to od svih, od roditelja, učitelja, nastavnika, ma svih. Znali su da časove biologije i likovnog pretvore u časove mog pjevanja – otkrila je takmičarka u svom predstavljanju i nastavila:

– Spremala sam prijemni za Pravni fakultet, to je bila želja mojih roditelja, a ja sam željela da se bavim muzikom. Poslije sam shvatila da je bolje da se bavim pjevanjem nego studiranjem.

U međuvremenu želja je postala stvarnost, te ova takmičarka danas ima čak 25 godina kafanskog iskustva.

– Kafana je čudo i više je lijepih, a manje ružnih stvari iz kafane tipa da se ljudi pobiju i slično. A sebi zamjeram što sam propustila velike šanse, to nikad sebi ne mogu da oprostim, ali sad je gotovo – rekla je Džervina koja se danas uporedo sa muzikom bavi i dostavom hrane i osnovnih sredstava za život.

– Skoro sam počela da radim, radim za Volt i Glovo, vozim po cijeli dan, pa nemam vremena da se posvetim kuhanju, a uveče naravno kafana – istakla je.

Želja joj je da se bar jednom pojavi na televiziji, a učešćem u takmičenju veterana ispunila je i želju njenih roditelja da je gledaju na malom ekranu.

Čim je kročila na scenu, Džervina je pokazala koliko je jaka njena želja i koliko ima snage da se sad potpuno posveti sebi i ostvari se kao uspješan pjevač u takmičenju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Vaše ime je pravo umjetničko, tako da ne treba da ga mijenjate. Potpuno je autentično i bili ste vrlo sigurni i na snimanju profila – konstatovala je Dragana Katić, dok se Nenad Manojlović složio da joj je ime zaista unikatno.

– Vi večeras sijate. Da vas je otac nazvao i po drugom vinu, na primjer Rubin i to bi bilo divno – rekao je Nenad, a zatim se takmičarka predstavila pjesmom „Izdali me prijatelji“ Šemse Suljaković koju je toliko samouvjereno i sigurno otpjevala, da su komplimenti samo pljuštali.

Foto: Printscreen

– Gledajući Vaš profil, slušajući Vas, pa Vi da ste završili Pravni, Vi biste postali najbolji advokat. Apsolutna sigurnost – konstatovala je Dragana, a Saša Milošević Mare se nadovezao:

– To je tačno, djeluje sigurno, tako i pjeva, manirski taman, a mislim i da publika ima svoju miljenicu. Našli ste joj žicu.

– Ja sam oduševljena sa tobom i kako izgledaš i kako pjevaš. Mnogo mi je žao što se ranije u životu nije pojavilo ovako neko takmičenje, ali nikad nije kasno – zaključila je Bojana Lazić.

(express/grandonline)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Došlo je vrijeme mandarina: Obogatite trpezu poslasticama od ovih ukusnih agruma

Došlo je vrijeme mandarina: Obogatite trpezu poslasticama od ovih ukusnih agruma

Oženio se Nikola Rađen, trudna mlada zablistala u vjenčanici! Prve fotografije sa vjenčanja

Oženio se Nikola Rađen, trudna mlada zablistala u vjenčanici! Prve fotografije sa vjenčanja