Categories: Estrada

Marija Šerifović pomaže porodici sa četiri djeteta i petim na putu koju je stanodavac izbacio na ulicu

Pobjednica Evrovizije objavila je na Instagramu printskrin teksta i napisala da želi da stupi u kontakt s tom porodicom.

Srbijanski medij ju je povezao s trudnom Kristijanom Ćirić. Šerifovićeva je zahvalila svima koju su nakon njene objave odreagovali.

-Rekla bih da smo svakodnevno izbombardovani brojnim lošim stvarima koje nas na najbrutalniji način podsjećaju koliko je neljudi među nama, koliko je nerazumijevanja i nedostatka empatije. Mi smo stupile u kontakt i moram da priznam da su me detalji ove priče dodatno uznemirili, kao i činjenica da njena porodica nije u mogućnosti da uzme sopstvene stvari, najneophodnije stvari, stvari za četvoro djece! – rekla je Šerifovićka za Kurir i dodala:

-Pošto moraju pod hitno da uzmu svoje stvari, u procesu smo pronalaženja adekvatnog prostora gdje ćemo smjestiti sve stvari, a potom i zajedno potražiti stan u Surčinu za ovu porodicu, kako djeca ne bi proživljavala dodatan stres promjene ambijenta, sredine i prijatelja. Voljela bih da napomenem svim ljudima da je veoma važno da ova cijela priča pokrene i određene pravne konsenkvence za stanodavce, a kad je riječ o podstanarima, zaključak je da se prilikom sklapanja dogovora obavezno sve ugovorom i ovjekoveči!

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kristijana je ispričala da su ih komšije stalno prijavljivale policiji, a očito je krajnji cilj bio da budu izbačeni. Porodica je kiriju uredno platila do 1. decembra, ali to nije spriječilo stanodavca da ih istjera.

Stanodavac Cvetko Sarić je rekao kako je to morao da učini jer su ih komšije stalno prijavljivale i tvrdile da su djecu ostavljali samu kod kuće, što majka negira. Pored toga, Kristijana je ispričala i da joj gazda ne dozvoljava da uzmu neke svoje stvari. Ćirići su prvu noć prespavali u automobilu u Bojčinskoj šumi, a sutradan ih je privremeno primio deda Kristijaninog supruga.

(Express/Kurir)

Redakcija

Recent Posts

Koje su sve prirodne prijetnje i njihove posljedice?

Otvoreno o klimatskim promjenama i njihovim posljedicamaFoto: HTV / HRTU HTV-ovoj emisiji "Otvoreno" gosti su…

2 sata ago

''Plavci'' slavili u derbiju Londona

Čelzi je na svom ''Stamford Bridžu'' savladao Totenhem rezultatom 2:0.

2 sata ago

Odličan recept za tortu od jagoda

​Torta od jagoda savršeno je sočna i mekana, toliko je savršena i ukusna, da će…

3 sata ago

Glavašević o aferi “Geodezija”: Nevjerojatna krađa nakon elementarne nepogode

Bojan GlavaševićFoto: HTV / HRTBojan Glavašević, kandidat na listi SDP-a, "DO i SIP-a", Centra, HSS-a…

4 sata ago

I u Atini će se igrati majstorica

Košarkaši Panatinaikosa izjednačili su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Makabija (2-2), poslije trijumfa u četvrtom…

4 sata ago

Mi muñeca tiene un Gorro de Palo 👧🏻😂 #humor

humor #videos_de_risa #mamá #comedia #graciosisimo #sipess.

4 sata ago