Categories: Sport

Igrač Napolija dobio nemoralnu ponudu iz Meksika: “Želim trojku s tobom da se znojiš kao na terenu”

Ovaj 27-godišnji Meksikanac danas je u centru pažnje italijanske javnosti koja je iznenađena porukom koja se ovih dana pojavila u javnosti, a došla je od Jessice Sodi koja je zvijezda na stranici za odrasle – OnlyFansu.

Jessica je u posljednje vrijeme postala veoma popularna zbog sadržaja koji objavljuje na ovoj stranici, te je dobila ogroman broj pratitelja u svega nekoliko sedmica, ali mnogi je poznaju i od ranije zbog njenih porno uradaka.

Meksikanka za sebe kaže da je model, a svoj golišave fotografije počela je da objavljuje prije nekoliko godina kada je shvatila da može da zaradi od toga ogroman novac i pokazalo se da je u pravu.

Ona je jedna od najpopularnijih djevojaka na OnlyFansu u Meksiku ove godine, a mjesečna pretplata na njen profil iznosi 10 dolara.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Jessica je gostovala nedavno u jednom podcastu gdje je pričala o svojoj karijeri i otkrila je da više ne snima filmove za odrasle, te da se posvetila samo objavljivanju svojih golišavih fotografija od čega zarađuje dosta više novca.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Ona je u Elo Podcastu spomenula i igrača Napolija i priznala je da joj se on itekako sviđa, a na kraju je odlučila da pošalje Lozanu i nemoralnu ponudu.

“Da li je Hirving oženjen? Ustvari nije me ni briga za to, mogli bismo onda imati i trojku ako je oženjen. Natjerala bih ga da se znoji kao da je na fudbalskoj utakmici”, rekla je Jessica, a ta poruka uskoro je postala glavna tema i na Apeninima.

Jessica je dodala da joj se Hirving sviđa već neko vrijeme i da mu je čak na Instagramu slala poruke, ali joj on nikada nije odgovorio. Sada je javno rekla šta misli o njemu i poručila je da je spremna na sve samo za jednu noć s njim.

Međutim, ubrzo su voditelji ovog podcasta razočarali Jessicu i poručili su joj da je Lozanovo srce već odavno zauzeto i da se on oženio još dok je bio tinejdžer.

Naime, igrač Napolija je 2014. godine oženio Anu Obregon s kojom ima dvoje djece Danielu i Rodriga.

Redakcija

Recent Posts

MFMS: “Ćelava pjevačica” je kazališna posveta gradu – i redatelju

"Ćelava pjevačica" Centar za kulturu TivatFoto: Duško Miljanić / Centar za kulturu Tivat / MFMS…

5 minuta ago

Rafa preživio trosatnu dramu u Rimu

Španski teniser Rafael Nadal (ATP, 305) uspješno je startao na Mastersu u Rimu gdje igra…

19 minuta ago

Kako najbrže očistiti ribu?

Riba se ne nalazi često na srpskoj trpezi, jer znamo da Srbi ne mogu da…

31 minuta ago

Danima plakala zbog pjesme koja je pripala Severini: Keba otkrio koji je problem imao s poznatom srpskom pjevačicom

Srpska pjevačica je otkrila da je danima plakala zbog pjesme koja je na kraju pripala…

50 minuta ago

SKY, LAŽI I VIDEO TRAKE: Šta je zajedničko Daliji Hasanbegović, supruzi ministra Elmedina Konakovića, i novinaru Avdi Avdiću?

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine krajem aprila ove godine podiglo je optužnicu protiv Jasmina Mulahusića, rođenog…

2 sata ago

Poruka zvijezde Reala: "Molite se za RS"

Real Madrid je sinoć u velikoj drami savladao Bajern sa 2:1 i plasirao se u…

2 sata ago