Categories: Estrada

SVE LUDE LJUBAVI MAJE MARINKOVIĆ: Prvom je uništila brak, drugi je poznati reper, a trećeg su svi zaboravili

Poznata rijaliti učesnica Maja Marinković od dana kada je zakoračila u rijaliti “Zadruga“, što kontroverznim ponašanjem, ali i burnim vezama.

Svoju rijaliti karijeru započela je učešćem u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga“, u kojoj je ušla u odnos sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem.

Mnogi nisu smatrali ovaj odnos vezom, već rijaliti avanturom i ovo je prvi Majin javni dečko u samom rijalitiju. Nakon kratke romanse sa rijaliti učesnicom, Miljković se upustio u vezu sa Lunom Đogani.

Maja zatim ulazi u treću sezonu rijalitija, a tu počinje njen turbulentni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Tada još oženjeni rijaliti učesnik, dolazi do tog koraka, da javno prevari svoju ženu sa Marinkovićevom.

Njihov tadašnji odnos, obilježile su mnoge svađe, vriske, tuče, ali i bacanje stvari. Nakon toga, oni izlaze iz rijalitija kao rastavljeni, ali svoj odnos nastavljaju u narednoj sezoni.

U sljedećoj sezoni, Janjuš i Maja nastavljaju svoju ljubavnu romansu, ali porodice zadrugara ne podržavaju njihovu vezu. Njihov odnos je nastavljen, ali sa mnogo više svađa, kao i tuča. Marinkovićeva nije birala ni vrijeme ni mjesto kada će napasti Janjuševića, ali i udariti na njega.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Nakon svega, na svoj odnos je stavila tačku i ušla u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom. Iako kako su mnogi govorili, da je sa ovom vezom Maja tjerala inat Janjušu, tako je i bilo, ubrzo raskida sa Čorbom i ostaju prijatelji i dan danas. Nakon njega stupa u odnos sa Filipom Carom.

Posljednja u nizu ljubavnih veza Maje Marinković možda je i najviše šokirala javnost, budući da je preotela nevjenčanog supruga svojoj najboljoj drugarici, Aleksandri Subotić. Ipak, ni afera sa Predragom Pecom Raspopovićem nije bila dugog vijeka, pa je par raskinuo poslije dva mjeseca.

(Express/Kurir)

Redakcija

Recent Posts

Nakon Ćirkovićeve, zlato i za Kuluhovu i Šadrinu

BEOGRAD - Srpska reprezentativka u boksu Kristina Kuluhova donijela je Srbiji treće zlato na Evropskom…

57 minuta ago

PREMIJER FBiH I MINISTRI: Ko sve dobija nove limuzine od po 150 hiljada KM

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/screen-shot-04-26-24-at-0721-pm.png","full":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/screen-shot-04-26-24-at-0721-pm.png","caption":"","bg":"363c47"}] Vlada Federacije Bosne i Hercegovine, na 31. sjednici, održanoj 8. aprila 2024. godine, donijela…

58 minuta ago

NAKON HITA “DAO SAM TI DUŠU” NESTAO: Ovako Alen izgleda danas

Alen Slavica svojim baladama i glasom žario je i palio nekadašnjom Jugoslavijom. Sa 13 godina…

2 sata ago

njegova izvanredna ljekovita svojstva su pravi poklon prirode

Kako podstiče stvaranje žuči i snižava nivo holesterola, korijen maslačka se u tradicionalnoj indijskoj medicini…

2 sata ago

JELENA TOMAŠEVIĆ: Zvale su žene da zakažu pregled kod njenog muža

Glumac Ivan Bosiljčić igrao je lik ljekara u seriji “Urgentni centar”, a on se našao…

3 sata ago