in

SVE LUDE LJUBAVI MAJE MARINKOVIĆ: Prvom je uništila brak, drugi je poznati reper, a trećeg su svi zaboravili

SVE LUDE LJUBAVI MAJE MARINKOVIĆ: Prvom je uništila brak, drugi je poznati reper, a trećeg su svi zaboravili
Slatka-Tajna.Eu

Poznata rijaliti učesnica Maja Marinković od dana kada je zakoračila u rijaliti “Zadruga“, što kontroverznim ponašanjem, ali i burnim vezama.

Svoju rijaliti karijeru započela je učešćem u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga“, u kojoj je ušla u odnos sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem.

Mnogi nisu smatrali ovaj odnos vezom, već rijaliti avanturom i ovo je prvi Majin javni dečko u samom rijalitiju. Nakon kratke romanse sa rijaliti učesnicom, Miljković se upustio u vezu sa Lunom Đogani.

Maja zatim ulazi u treću sezonu rijalitija, a tu počinje njen turbulentni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem. Tada još oženjeni rijaliti učesnik, dolazi do tog koraka, da javno prevari svoju ženu sa Marinkovićevom.

Njihov tadašnji odnos, obilježile su mnoge svađe, vriske, tuče, ali i bacanje stvari. Nakon toga, oni izlaze iz rijalitija kao rastavljeni, ali svoj odnos nastavljaju u narednoj sezoni.

U sljedećoj sezoni, Janjuš i Maja nastavljaju svoju ljubavnu romansu, ali porodice zadrugara ne podržavaju njihovu vezu. Njihov odnos je nastavljen, ali sa mnogo više svađa, kao i tuča. Marinkovićeva nije birala ni vrijeme ni mjesto kada će napasti Janjuševića, ali i udariti na njega.

Nakon svega, na svoj odnos je stavila tačku i ušla u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom. Iako kako su mnogi govorili, da je sa ovom vezom Maja tjerala inat Janjušu, tako je i bilo, ubrzo raskida sa Čorbom i ostaju prijatelji i dan danas. Nakon njega stupa u odnos sa Filipom Carom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Posljednja u nizu ljubavnih veza Maje Marinković možda je i najviše šokirala javnost, budući da je preotela nevjenčanog supruga svojoj najboljoj drugarici, Aleksandri Subotić. Ipak, ni afera sa Predragom Pecom Raspopovićem nije bila dugog vijeka, pa je par raskinuo poslije dva mjeseca.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Hasanović je dobro i prošao sa žutim kartonom: Pogledajte kako izgleda lice nokautiranog Pantelića

Hasanović je dobro i prošao sa žutim kartonom: Pogledajte kako izgleda lice nokautiranog Pantelića

Triler serija Deca zla uskoro na malim ekranima!  – Film – Region – Vesti – Svet Plus

Triler serija Deca zla uskoro na malim ekranima! – Film – Region – Vesti – Svet Plus