Categories: Estrada

BILA ZVIJEZDA, IMALA VILU U BEOGRADU I LIČNOG ŠOFERA: Pokušala dva puta da se ubije, nestala sa scene, sad pokazala 15 godina

Pjevačica Dunja Ilić (30), koja je prije tri godine pokušala da oduzme sebi život, podijelila je na društvenim mrežama fotografije sa novim izabranikom, te usput otkrila da sad živi u Bosni i Hercegovini.

Ti si ljubav mog života! Naš svijet! Prvi dan zajedničkog života sa mojim 16 godina starijim dečkom, nikakvih 30 ni pi**e materine! Ljubav – navela je ona, tvrdeći da njen partner nije duplo stariji od nje, kako se pročulo.

Podsjetimo, Dunja je 2019. godine bila u centru skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu pokušala da digne ruku na sebe, a kako su mediji pisali, i ranije je još jednom pokušala da se ubije.

Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom djevojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas vjerujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umrijet ću, ništa nemam da izgubim – rekla je Dunja tada i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Dunja je za vrijeme slave na estradi bila veoma kontroverzna, baš kao i njene pjesme, a mnogi su je pitali da li će se vratiti na scenu. Ipak, kako kaže, to više nije njen cilj.

Do prije nekoliko godina Dunja je uživala u luskuznoj vili u Beogradu, imala privatnog vozača i svakodnevno trošila na hiljade i hiljade eura. O njenom raskalašnom životu pisali su svi mediji u regionu, a nakon očevog bankrota pobjegla je iz zemlje i živi po inostranstvu.

(Express/Kurir)

Redakcija

Recent Posts

Novi život u Žepi: 'Lijepo je ovdje, samo nema naroda'

U selu Žepa, udaljenom nekoliko stotina metara od granice Bosne i Hercegovine i Srbije, živi…

25 sekundi ago

Partizan oslabljen stigao u Podgoricu

Partizan u drugoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti Voli u svom sastavu neće…

2 minute ago

„Pola sata poslije očeve sahrane mi stiže poruka od žene – Dođi po stvari, više nećemo živjeti zajedno“: Pjevač prvi put otkriva dijelove svoje filmske biografije

Sudbina Dejana Živića spretnim scenaristima ili, pak, tekstopiscima mogla bi da posluži kao dobar temelj…

1 sat ago

Koliko sekundi treba da potrošite na pranje lica?

Proizvodi za čišćenje lica su postali nezaobilazni dio svakodnevne rutine, a jedan dodatni savjet bi…

2 sata ago

Mnoge gradove sam dobio poslednjih deceniju i više, a samo jedan…

Stefan Simić, sjajni umjetnik iz Srbije svojim radom ujedinjuje narode bivše Jugoslavije. Rado je viđen…

2 sata ago

Stier: Sutra razgovor o resorima; Vučemilović o podršci vladi: O tom-potom

Kada ćemo dobiti novu Vladu?Foto: Otvoreno / HRTSve su jasniji obrisi nove parlamentarne većine. Detalji…

2 sata ago