in

BILA ZVIJEZDA, IMALA VILU U BEOGRADU I LIČNOG ŠOFERA: Pokušala dva puta da se ubije, nestala sa scene, sad pokazala 15 godina

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Dunja Ilić (30), koja je prije tri godine pokušala da oduzme sebi život, podijelila je na društvenim mrežama fotografije sa novim izabranikom, te usput otkrila da sad živi u Bosni i Hercegovini.

Ti si ljubav mog života! Naš svijet! Prvi dan zajedničkog života sa mojim 16 godina starijim dečkom, nikakvih 30 ni pi**e materine! Ljubav – navela je ona, tvrdeći da njen partner nije duplo stariji od nje, kako se pročulo.

Podsjetimo, Dunja je 2019. godine bila u centru skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu pokušala da digne ruku na sebe, a kako su mediji pisali, i ranije je još jednom pokušala da se ubije.

Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom djevojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas vjerujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umrijet ću, ništa nemam da izgubim – rekla je Dunja tada i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.

Dunja je za vrijeme slave na estradi bila veoma kontroverzna, baš kao i njene pjesme, a mnogi su je pitali da li će se vratiti na scenu. Ipak, kako kaže, to više nije njen cilj.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Do prije nekoliko godina Dunja je uživala u luskuznoj vili u Beogradu, imala privatnog vozača i svakodnevno trošila na hiljade i hiljade eura. O njenom raskalašnom životu pisali su svi mediji u regionu, a nakon očevog bankrota pobjegla je iz zemlje i živi po inostranstvu.

(Express/Kurir)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ćiro Blažević – Trening NK Zagreb (w/ lyrics)

TV Liberty: Zdravlje, sloga i malo mašte