Categories: Estrada

PRETUČENA I PREBAČENA NA HIRURGIJU: Marinu Radosavljević istukao bivši ljubavnik!

Marina Radosavljević Maki, pjevačica “Granda”, pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživjela. Pjevačicu je pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija intenzivno traga, a Marina se oglasila iz bolnice i ispričala detalje napada:

– Nisam dobro. Trenutno se nalazim na odjeljenju hirurgije u Kraljevu. Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predjelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će ljekari da me puste kući danas, ali mi je ljekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vrijeme da ostanem u bolnici – jedva je izgovarala Marina, a potom i ispričala kako je došlo do nemilog događaja.

– Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doletio I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvijest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su vidjeli njegovi prijatelji, ali vjerujem da je sve zabilježeno na kamerama. Takođe, dron je oblijetao pa je vjerovatno i da je preko njega sve snimljeno. Ne da ga nisam isprovocirala, nego ga uopšte nisam primijetila, niti sam bila blizu njega. Došla sam sa drugaricom i ona mi je poslije prepričala, jer zbog potresa mozga ne mogu da se sjetim tog prvog trenutka. On je čuo od ljudi da sam došla, sišao je i momentalno počeo da me bije. Koji je razlog svemu tome, stvarno ne znam, ali nijednog trenutka nisam dala povoda da me napadne – rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Podjsetimo, pjevačica je prošla kroz sličnu agoniju krajem februara ove godine, kada je čaršija pričala da je zbog veze sa oženjenim I. T. prebijanje namjestila njegova supruga. Od tada, kako kaže, nije imala nikakav kontakt s njim.

(Express/ Kurir)

Redakcija

Recent Posts

Salata od avocada i fete

Za današnju dodatak ručku ili za užinu, predlažemo vam salatu od avokada i fete Sastojci…

1 sat ago

UN naglašava važnost slobode medija nakon zabrane rada Al Jazeere

Središnjica Al Jazeere u DohiFoto: Arafat Barbakh / ReutersUjedinjeni narodi naglasili su važnost slobode medija…

1 sat ago

Evo do kada će Novak Đoković sigurno biti broj jedan

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta svih vremena, izbrojao je i rekordnu 424. sedmicu na čelu…

2 sata ago

Trenira li policija mentalno zdravlje?

U državama Evropske unije pregledi se ponavljaju na tri do pet godina, dok u državama…

4 sata ago

Sestra je odigrala ključnu ulogu u razvoju danas sjajnog napadača

Atalanta je i ove sezone evropski hit. Izborili su plasman u polufinale Lige Evrope, a…

4 sata ago

Uz ovaj sastojak vaše staklo će se cakliti kao novo

Borba sa mrljama od vode na staklenim površinama može biti prava muka, ali postoje dva…

5 sati ago