in

PRETUČENA I PREBAČENA NA HIRURGIJU: Marinu Radosavljević istukao bivši ljubavnik!

PRETUČENA I PREBAČENA NA HIRURGIJU: Marinu Radosavljević istukao bivši ljubavnik!
Slatka-Tajna.Eu

Marina Radosavljević Maki, pjevačica “Granda”, pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživjela. Pjevačicu je pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija intenzivno traga, a Marina se oglasila iz bolnice i ispričala detalje napada:

– Nisam dobro. Trenutno se nalazim na odjeljenju hirurgije u Kraljevu. Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predjelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će ljekari da me puste kući danas, ali mi je ljekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vrijeme da ostanem u bolnici – jedva je izgovarala Marina, a potom i ispričala kako je došlo do nemilog događaja.

– Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doletio I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvijest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su vidjeli njegovi prijatelji, ali vjerujem da je sve zabilježeno na kamerama. Takođe, dron je oblijetao pa je vjerovatno i da je preko njega sve snimljeno. Ne da ga nisam isprovocirala, nego ga uopšte nisam primijetila, niti sam bila blizu njega. Došla sam sa drugaricom i ona mi je poslije prepričala, jer zbog potresa mozga ne mogu da se sjetim tog prvog trenutka. On je čuo od ljudi da sam došla, sišao je i momentalno počeo da me bije. Koji je razlog svemu tome, stvarno ne znam, ali nijednog trenutka nisam dala povoda da me napadne – rekla je.

Podjsetimo, pjevačica je prošla kroz sličnu agoniju krajem februara ove godine, kada je čaršija pričala da je zbog veze sa oženjenim I. T. prebijanje namjestila njegova supruga. Od tada, kako kaže, nije imala nikakav kontakt s njim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/ Kurir)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

zlatan Ibrahimovic cocky moments

zlatan Ibrahimovic cocky moments

Otkrijte prednosti mobilnih plaćanja tokom Sarajevo Film Festivala

Otkrijte prednosti mobilnih plaćanja tokom Sarajevo Film Festivala