Categories: Estrada

KONAČNO IZLIJEČIO KOLJENO: Mujo Isanović prohodao u Sarajevu

Poznati bh. pjevač narodne muzike Mujo Isanović skoro cijelo ljeto provodi u BiH, a najveći dio u Sarajevu. Tu se Mujo druži sa njemu dragim ljudima, prođe često Baščaršijom, a onda mu treba skoro više od sat vremena da stigne do cilja gdje je krenuo, jer ga mnogi prepoznaju, zaustavljuju, žele sa njim da koju progovore.

Mujo je i prije ratnih dešavanja u BiH bio gradska “faca”, a to je ostao i danas, bez obzira što više decenija živi u Njemačkoj. I ovaj put planirani su mnogobrojni nastupi širom BiH, ali prije toga morao je Mujo “na remont”. Naime, kako je dugogodišnji sportaš, pa mu je pored pjesme sport odmah rame uz rame sa istom, vremenom je imao i neke ozljede, a ponajviše mu je stradalo koljeno. Tako je Mujo dolazak u Sarajevo iskoristio da posjeti ortopedsku ordinaciju doktora Tarika Muharemovića, kojem, kako nam je rekao, najviše vjeruje.

-Doktora Muharemovića zaista izuzetno cijenim i poštujem prvo kao čovjeka i dobrog insana, pa onda naravno i kao vrsnog ortopeda. Veoma je teško naći dobrog ortopeda, a ja sam Bogu hvala našao. Nakon intenzivnog pregleda, dobio sam i terapiju, a jedna od njih je i injekcijom, koju dobivam direktno u koljeno. Nije bilo baš jednostavno, ali navikao sam ja i na gore stvari u životu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







-U ordinaciju sam došao šepajući, a iz nje sam izašao kao preporođen. Bez bolova i sa pokretljivošću jednog dvadesetogodišnjaka – rekao nam je Isanović.

Bato Šišić

Redakcija

Recent Posts

Šest simptoma koji ukazuju da vam fali gvožđe

Gvožđe je neizostavan mineral koji se mora unositi u organizam, posebno kod žena. Na osnovu…

2 minute ago

Erdogan: Više od 1000 pripadnika Hamasa na liječenju u Turskoj

Recep Tayyip ErdoganFoto: Umit Bektas / ReutersViše od 1000 pripadnika Hamasa trenutačno je hospitalizirano u…

1 sat ago

FK Borac osuđuje divljačko ponašanje pripadnika MUP-a TK

Fudbalski klub Borac osuđuje divljačko ponašanje i ničim izazvanu prekomjernu upotrebu sile pripadnika MUP-a Tuzlanskog…

1 sat ago

(FOTO) Haos na psihijatriji: Marko Miljković urla na policajce ispred ljekara

Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković snimio je kako u njegov dom dolaze pripadnici policije…

2 sata ago

“SAD ME VODE U LAZU” Marko Miljković pravi šou u Urgentnom centru nakon što je doveden u pratnji policije

Bivši zadrugar i Jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dvije…

3 sata ago