Categories: Estrada

Oni su ga navukli na dr.gu, majka ga je oplakala dok je bio u komi, sad joj zadaje muke: Komšije Darka Lazića bez milosti o pjevaču! – Senzacija

Nakon novog haosa koji je napravio pjevač Darko Lazić, kada je završio u policiji zbog brze vožnje pod dejstvom alkohola i dr.ge, ali i neposjedovanja saobraćajne dozvole, folkerove komšije otkrile su još pikanterija o njemu.

– Darko ima dobru dušu, ali ludu glavu. Sve bi dao za prijatelje i porodicu, da ga pozovete u pola noći bi vam pomogao ali za sebe je loš. Uhvatio se lošeg društva i tu više nema pomoći. Mislili smo da će ga opametiti saobraćajka u kojoj je uništio svoje zdravlje. Pa on još šapa i to mu nije dovoljna opomena. Svi smo se molili za njega dok je bio u komi, djelovalo je da će ga to vratiti na pravi put ali uzalud, kaže jedan stariji mještanin.

– Žao mi je Branke, svašta je sa njim preživjela. Oplakala ga je tada kada je bio u komi i sada joj opet zadaje muke. Njoj bi svanulo da ga strpaju u zatvor da ne razmišlja, dodaje.

– On je oduvijek bio srčan i dobar momak, mislim da je i danas ali da ga je ponijela popularnost. Kada se takmičio u Zvezdama Granda svi smo navijali za njega. Družio se sa nama i nije glumatarao zvijezdu. Onda je došao novac i sve se promijenio. Kola je uvijek volio, čim je položio jurcao je ulicama kao sumanut. Ali kada u to upletete još alkohol i dr.gu onda dođe do kuršluza. Sreća da do sada nikoga nije ubio jer ovdje po mjestu nema ni trotoara, a i ulična rasvjeta je slaba. Branka je molila da motor proda i mislim da više ne sjeda na njega, ali džaba kada divlja autom, kaže komšija Dragan.

U obližnjim kafanama i prodavnicama Darka vole, ostavlja dobar bakšiš i uvijek je nasmijan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Ne pita taj koliko šta košta i uvijek časti društvo. Mislim samo da se u posljednje vrijeme okružio pogrešnim ljudima koji su ga navukli na te poroke i čudesa. On jeste uvijek dosta pio, ali mislim da se nije dr.girao. Ima i dosta dugova koliko sam čula, ali to se ne može vidjeti kada sjedne u kafanu jer uvijek ostavlja bakšiš i plaća sve. Vjerujem da ga mnogi iskorišćavaju ali nije mali sam umije da bira društvo, kaže konobarica.

ekskluziva.ba

Redakcija

Recent Posts

Bizaran sindrom koji se javlja prije velikog stresa ili smrti

​Rasprava o sablasnom fenomenu nedavno je uzburkala društvene mreže nakon emitovanja epizode serije "Zakon i…

46 minuta ago

Toni Bijelić poslije Draganine izjave o razvodu objavio novu sliku: Evo s kim je slavio do jutra

On drži čašu pića, dok je njegov prijatelj pozira sa osmehom. Biznismen Toni Bijelić, od…

1 sat ago

Troma uspavanka Gladbaha i Uniona za podjelu bodova

​U okviru 31. kola njemačke Bundeslige ekipe Borusije iz Menhengladbaha i Union Berlina su odigrale…

2 sata ago

Tanja Savić se udala u tajnosti za 11 godina mlađeg Mukija? Izjavom se sama razotkrila: “To je ekskluziva”

Kako je istakla, Muki joj pomaže i u odgajanju sinova Pevačica Tanja Savić prvi put…

2 sata ago

U RS stupila na snagu Uredba o maržama

Uredba o određivanju marže u prometu u RS objavljena je današnjem broju „Službenog glasnika“, kažu…

3 sata ago