in

Oni su ga navukli na dr.gu, majka ga je oplakala dok je bio u komi, sad joj zadaje muke: Komšije Darka Lazića bez milosti o pjevaču! – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Nakon novog haosa koji je napravio pjevač Darko Lazić, kada je završio u policiji zbog brze vožnje pod dejstvom alkohola i dr.ge, ali i neposjedovanja saobraćajne dozvole, folkerove komšije otkrile su još pikanterija o njemu.

– Darko ima dobru dušu, ali ludu glavu. Sve bi dao za prijatelje i porodicu, da ga pozovete u pola noći bi vam pomogao ali za sebe je loš. Uhvatio se lošeg društva i tu više nema pomoći. Mislili smo da će ga opametiti saobraćajka u kojoj je uništio svoje zdravlje. Pa on još šapa i to mu nije dovoljna opomena. Svi smo se molili za njega dok je bio u komi, djelovalo je da će ga to vratiti na pravi put ali uzalud, kaže jedan stariji mještanin.

– Žao mi je Branke, svašta je sa njim preživjela. Oplakala ga je tada kada je bio u komi i sada joj opet zadaje muke. Njoj bi svanulo da ga strpaju u zatvor da ne razmišlja, dodaje.

– On je oduvijek bio srčan i dobar momak, mislim da je i danas ali da ga je ponijela popularnost. Kada se takmičio u Zvezdama Granda svi smo navijali za njega. Družio se sa nama i nije glumatarao zvijezdu. Onda je došao novac i sve se promijenio. Kola je uvijek volio, čim je položio jurcao je ulicama kao sumanut. Ali kada u to upletete još alkohol i dr.gu onda dođe do kuršluza. Sreća da do sada nikoga nije ubio jer ovdje po mjestu nema ni trotoara, a i ulična rasvjeta je slaba. Branka je molila da motor proda i mislim da više ne sjeda na njega, ali džaba kada divlja autom, kaže komšija Dragan.

U obližnjim kafanama i prodavnicama Darka vole, ostavlja dobar bakšiš i uvijek je nasmijan.

– Ne pita taj koliko šta košta i uvijek časti društvo. Mislim samo da se u posljednje vrijeme okružio pogrešnim ljudima koji su ga navukli na te poroke i čudesa. On jeste uvijek dosta pio, ali mislim da se nije dr.girao. Ima i dosta dugova koliko sam čula, ali to se ne može vidjeti kada sjedne u kafanu jer uvijek ostavlja bakšiš i plaća sve. Vjerujem da ga mnogi iskorišćavaju ali nije mali sam umije da bira društvo, kaže konobarica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ðoković protiv Alijasima za polufinale Rima i “broj 1”

KNEZ VEĆ DECENIJU LJUBI TATJANU! “Imam nekoga ko će me podizati u visine!”