Categories: Estrada

KAJIN BIVŠI MUŽ OGORČEN! Makro Banjac Kajin menađer mi je na kvarno krstio dijete, ona je za sve kriva kukavice – Senzacija

Bivši muž Katarine Ostojić Nikola Dragojlović tvrdi da je pevačica sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

– Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički – tvrdi on.

Nikola krivi pevačicu za to što je njegov ugled narušen: – Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u p*ostituciji napravila i velike greške u mom životu – poručuje on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Dragojlović kaže da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena: – Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti, a ove male “kurvinske” stvari samo su mali detalji u kompletnoj riznici dešavanja. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teških stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zelji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima – zaključuje on.

Lj.Stanišić

Redakcija

Recent Posts

Sari na pragu novog posla

Mauricio Sari je bez posla od kada je u martu napustio Lacio, ali vjerovatno će…

18 minuta ago

Rezolucija o Srebrenici potrebna BiH i Srbiji, poručila u UN-u predsjednica udruženja Majki Srebrenice

"Preživjela sam genocid, ubijeno mi je 22 člana moje uže familije. Među njima je moj…

19 minuta ago

Rezolucija o Srebrenici potrebna BiH i Srbiji, poručila u UN-u predsjednica udruženja Majki Srebrenice

"Preživjela sam genocid, ubijeno mi je 22 člana moje uže familije. Među njima je moj…

19 minuta ago

Ove vrste voća bismo trebali jesti svake sedmice

Uz konzumiranje voća povezuje se mnogo zdravstvenih dobrobiti. Nutricionista Lon Ben-Asher izdvojio je najbolje vrste…

2 sata ago

Vijest koja je uzburkala javnost, Jelena ostala bez imovine: Otkrivamo sve detalje Karleušinog razvoda

Razvod Jelene Karleuše desi se davno a ovo su svi detalji Kada su se 2005.…

2 sata ago

Raiffeisen krediti za energetsku efikasnost

Kredit za adaptaciju/rekonstrukciju stambene jedinice uz energetsku efikasnost Kredit za kupovinu postojeće stambene jedinice sa…

2 sata ago