in

KAJIN BIVŠI MUŽ OGORČEN! Makro Banjac Kajin menađer mi je na kvarno krstio dijete, ona je za sve kriva kukavice – Senzacija

Slatka-Tajna.Eu

Bivši muž Katarine Ostojić Nikola Dragojlović tvrdi da je pevačica sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti. On nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

– Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički – tvrdi on.

Nikola krivi pevačicu za to što je njegov ugled narušen: – Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u p*ostituciji napravila i velike greške u mom životu – poručuje on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Dragojlović kaže da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena: – Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti, a ove male “kurvinske” stvari samo su mali detalji u kompletnoj riznici dešavanja. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teških stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zelji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima – zaključuje on.

Lj.Stanišić


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Pass The Beep Test!

Šetkić zaokružio odličan dan za bh. tenis