Dalmatinska diva Doris Dragović jedna je od onih pjevačica uz čije su hitove generacije odrastale, smijale se i plakale. Sada se fotografijom prisjetila dana svoje mladosti.

Stara crno-bijela fotografija u Doris je probudila nostalgiju, a od svojih prijatelja dobila je brojne komplimente na račun svog izgleda.

“Vrime leti”, napisala je pjevačica, a ispod su se nizali komentari.

“Slatka si baš”, “Ali baš lijepo leti”, “Prekrasna Doris”, “Odmah sam vas prepoznala, uvijek ostane neka dječija crta u nama”, “Što je lijepo kad osoba stari, a biva sve ljepša”, “Kao djevojčica i danas”, pisali su joj.

Komplimente su joj ostavile i Zorica Kondža te hrvatska voditeljica Karmela Vukov Colić, a mnogi su primijetili kako je pjevačica i tada imala dugu kosu koju mnogi smatraju njenim znakom prepoznatljivosti.

Podsjećamo, Doris je u augustu prošle godine objavila prvi samostalni spot u posljednjih deset godina “Brod za nabolje”, a u istom je mjesecu održala i koncert u Međugorju.

Za koncertom je vladala ogromna potražnja, a publika je imala priliku s pjevačicom otpjevati neke od njenih najvećih hitova “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” i druge.