Categories: Estrada

JA SAM ŽENA ROKOVNIK: Milica Pavlović ne radi za Novu godinu i ima plan da se odmori

Milici Pavlović ova godina bila je i više nego uspješna, pa neskromno priznaje da ima velika očekivanja i kada je u pitanju naredna.

– Uspjela sam da namjestim da mi bude uspješna onoliko koliko mi je ta sama godina dozvolila. Ja sam zadovoljno i sve što se nije desilo bilo je zbog nepredviđenih okolnosti ili zato što jednostavno nije trebalo da se dogodi. U novu godinu ulazim čistog i punog srca, otvorena za nove poslove, za nove ljubavi, ova moja već postojeća prijateljstva ali i neka nova, ko zna. Ipak sam ja osoba koja voli da se druži, ali prvo moram dobro da procjenim i partnere i prijatelje i saradnike. Tako da ako će se neko uhvatiti u koštac sa tim dobrodošli u novu godinu. Voljela bih da ove godine bude nešto bombastično– priznala je Milica.

Iako će većina njenih kolega Novu godinu dočekati radno, pjevačica je odlučila da sebi da malo oduška i ovaj put uživa u krugu najdražh ljudi.

Planiram porodični ručak, jedan lijep, gdje će na čelu stola biti moja baka, a zatim ako mi bude lijepo otići ću na nastup Saleta Matića ili Jelene Rozge. Mada ću raditi svaki dan do same novogodišnje noći, tako da razmisliću da li ću otići. Mada ko zna, dug je taj trideset i prvi decembar, a ja ne radim, pa se možda baš sve promjeni, a možda i tako treba da počne naredna godina– rekla je pjevačica.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Od samog pojavljivanja na javnoj sceni mnogo je ulagala u svoju karijeru, pa tako smatra da je karta uspjeha dobar plan, što će primeniti i naredne godine.

Ja sam žena rokovnik, ja kod kuće imam jedan rokovnik i njega nosim obavezno na putovanja, uz neku dobru knjigu, dok mi jedan uvijek stoji u autu. Ono što sigurno znam da sljedeće godine, već u aprilu krećem snimanje nove sezone serije “Pevačica”, a pored toga mi izlazi album- ispričala je, a kako je uvijek spremna za nove poduhvate,upitana je da li je spremna da se transformiše.

– Za dobre pare da!-rekla je.

(Express/ Grand)

Redakcija

Recent Posts

SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA ODGOVORILA NA ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO: Postoje stvari koje su više od nas samih

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović oglasila se putem mreža i odgovorila na pitanje koje danima…

1 sat ago

Vaskršnja gnijezda od ovsenih pahuljica

Poslije svečanog vaskršnjeg ručka svi se najviše raduju kolačima ili torti. Ako želite ove godine…

2 sata ago

Jokić pred Minesotu: Edvards je sjajan

Košarkaši Denvera i Minesote započeće polufinalnu seriju Zapadne konferencije naredne noći od 01.00. Nema dileme…

2 sata ago

Molitelji i ove subote u centru Zagreba, nasuprot njih prosvjednici

Molitelji na Trgu bana JelačićaFoto: Damjan Tadic / CROPIXKao i svake prve subote u mjesecu,…

4 sata ago

Foden igrač sezone u Premijer ligi

Sportski novinari u Velikoj Britaniji izabrali su Fila Fodena za igrača sezone u Premijer ligi.…

4 sata ago