in

JA SAM ŽENA ROKOVNIK: Milica Pavlović ne radi za Novu godinu i ima plan da se odmori

Slatka-Tajna.Eu

Milici Pavlović ova godina bila je i više nego uspješna, pa neskromno priznaje da ima velika očekivanja i kada je u pitanju naredna.

– Uspjela sam da namjestim da mi bude uspješna onoliko koliko mi je ta sama godina dozvolila. Ja sam zadovoljno i sve što se nije desilo bilo je zbog nepredviđenih okolnosti ili zato što jednostavno nije trebalo da se dogodi. U novu godinu ulazim čistog i punog srca, otvorena za nove poslove, za nove ljubavi, ova moja već postojeća prijateljstva ali i neka nova, ko zna. Ipak sam ja osoba koja voli da se druži, ali prvo moram dobro da procjenim i partnere i prijatelje i saradnike. Tako da ako će se neko uhvatiti u koštac sa tim dobrodošli u novu godinu. Voljela bih da ove godine bude nešto bombastično– priznala je Milica.

Iako će većina njenih kolega Novu godinu dočekati radno, pjevačica je odlučila da sebi da malo oduška i ovaj put uživa u krugu najdražh ljudi.

Planiram porodični ručak, jedan lijep, gdje će na čelu stola biti moja baka, a zatim ako mi bude lijepo otići ću na nastup Saleta Matića ili Jelene Rozge. Mada ću raditi svaki dan do same novogodišnje noći, tako da razmisliću da li ću otići. Mada ko zna, dug je taj trideset i prvi decembar, a ja ne radim, pa se možda baš sve promjeni, a možda i tako treba da počne naredna godina– rekla je pjevačica.

Od samog pojavljivanja na javnoj sceni mnogo je ulagala u svoju karijeru, pa tako smatra da je karta uspjeha dobar plan, što će primeniti i naredne godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ja sam žena rokovnik, ja kod kuće imam jedan rokovnik i njega nosim obavezno na putovanja, uz neku dobru knjigu, dok mi jedan uvijek stoji u autu. Ono što sigurno znam da sljedeće godine, već u aprilu krećem snimanje nove sezone serije “Pevačica”, a pored toga mi izlazi album- ispričala je, a kako je uvijek spremna za nove poduhvate,upitana je da li je spremna da se transformiše.

– Za dobre pare da!-rekla je.

(Express/ Grand)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rimac traži zaposlenike: Nudi 1000 eura svakome ko preporuči kandidata

Igokea za kraj godine sa PAOK-om