Categories: Biznis

Preko Addiko Mobile transakcija do zimskih atrakcija

Ostalo je nešto više od dvije sedmice za učešće u nagradnoj igri za korisnike usluge mobilnog bankarstva – Addiko Mobile. Podsjećamo, Addiko Bank Sarajevo u periodu od 15.septembra  do 15. decembra 2021., organizuje nagradnu igru za korisnike Addiko Mobile usluge, u kojoj mogu učestvovati svi novi ali i postojeći klijenti koji tokom trajanja nagradne igre, izvrše najmanje dvije transakcije plaćanja putem Addiko Mobile aplikacije.  Nagrade su i ovaj put veoma atraktivne, a nagradni fond se sastoji od tri vrijedne nagrade i to poklon bon za kupovinu skija i skijaške kacige u vrijednosti do 2000 KM, poklon bon za kupovinu snowborda i skijaške kacige u vrijednosti do 1500 KM i vikend za dvije osobe u vrijednosti do 1000 KM.

„Nedavno provedena istraživanja pokazuju da je rast korisnika Addiko Mobile usluge veći za 88 posto u odnosu na rast ukupnog tržišta. Razloge za to, osim brzine i dvostruko povoljnije cijene plaćanja transakcija, treba tražiti i u benefitima koje naši klijenti dobijaju koristeći uslugu Addiko Mobile. Jedna od tih pogodnosti je upravo ova nagradna igra“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo. „Svi oni koji realizuju minimalno dvije transakcije plaćanja tokom trajanja nagradne igre, mogu se nadati vrijednim nagradama koje će im uljepšati zimu i predstojeće zimske radosti“, dodaje Babić.

Odnedavno su korisnici Addiko Mobile u mogućnosti koristiti još jedan benefit – Addiko mKredit. Radi se o pogodnosti koja omogućava da korisnici apliciraju za kredit direktno iz aplikacije mobilnog telefona, bez odlaska u banku, brzo i jednostavno, 24 sata tokom sedam dana u sedmici. Odmah nakon kompletiranja aplikacije, klijent dobiva informaciju o preliminarnom odobrenju kredita.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Više informacija o usluzi Addiko Mobile i ponudi Addiko mKredit-a, moguće je dobiti putem web stranice www.addiko-fbih.ba, pozivom Addiko kontakt centra na: 033 866 666, posjetom najbližoj Addiko Bank Sarajevo poslovnici ili putem Facebook naloga Addiko Bank Sarajevo.

Redakcija

Recent Posts

Trenira li policija mentalno zdravlje?

U državama Evropske unije pregledi se ponavljaju na tri do pet godina, dok u državama…

29 minuta ago

Sestra je odigrala ključnu ulogu u razvoju danas sjajnog napadača

Atalanta je i ove sezone evropski hit. Izborili su plasman u polufinale Lige Evrope, a…

30 minuta ago

Uz ovaj sastojak vaše staklo će se cakliti kao novo

Borba sa mrljama od vode na staklenim površinama može biti prava muka, ali postoje dva…

2 sata ago

Drama u Rijeci, Dinamo na pragu nove titule

Fudbaleri Dinama na dobrom su putu da nastave sa dominacijom u Hrvatskoj. Aktuelni šampion je…

3 sata ago

Rubljov poslije preokreta do titule u Madridu

Ruski teniser Andrej Rubljov došao je do svoje druge masters titule u Madridu poslije preokreta…

5 sati ago