in

Preko Addiko Mobile transakcija do zimskih atrakcija

Slatka-Tajna.Eu

Ostalo je nešto više od dvije sedmice za učešće u nagradnoj igri za korisnike usluge mobilnog bankarstva – Addiko Mobile. Podsjećamo, Addiko Bank Sarajevo u periodu od 15.septembra  do 15. decembra 2021., organizuje nagradnu igru za korisnike Addiko Mobile usluge, u kojoj mogu učestvovati svi novi ali i postojeći klijenti koji tokom trajanja nagradne igre, izvrše najmanje dvije transakcije plaćanja putem Addiko Mobile aplikacije.  Nagrade su i ovaj put veoma atraktivne, a nagradni fond se sastoji od tri vrijedne nagrade i to poklon bon za kupovinu skija i skijaške kacige u vrijednosti do 2000 KM, poklon bon za kupovinu snowborda i skijaške kacige u vrijednosti do 1500 KM i vikend za dvije osobe u vrijednosti do 1000 KM.

„Nedavno provedena istraživanja pokazuju da je rast korisnika Addiko Mobile usluge veći za 88 posto u odnosu na rast ukupnog tržišta. Razloge za to, osim brzine i dvostruko povoljnije cijene plaćanja transakcija, treba tražiti i u benefitima koje naši klijenti dobijaju koristeći uslugu Addiko Mobile. Jedna od tih pogodnosti je upravo ova nagradna igra“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo. „Svi oni koji realizuju minimalno dvije transakcije plaćanja tokom trajanja nagradne igre, mogu se nadati vrijednim nagradama koje će im uljepšati zimu i predstojeće zimske radosti“, dodaje Babić.

Odnedavno su korisnici Addiko Mobile u mogućnosti koristiti još jedan benefit – Addiko mKredit. Radi se o pogodnosti koja omogućava da korisnici apliciraju za kredit direktno iz aplikacije mobilnog telefona, bez odlaska u banku, brzo i jednostavno, 24 sata tokom sedam dana u sedmici. Odmah nakon kompletiranja aplikacije, klijent dobiva informaciju o preliminarnom odobrenju kredita.

Više informacija o usluzi Addiko Mobile i ponudi Addiko mKredit-a, moguće je dobiti putem web stranice www.addiko-fbih.ba, pozivom Addiko kontakt centra na: 033 866 666, posjetom najbližoj Addiko Bank Sarajevo poslovnici ili putem Facebook naloga Addiko Bank Sarajevo.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

HIT SEDMICE – Amir Kazić Leo i Selma Bajrami – Hayat Production

Nikad veći luksuz 2 godine ljubavi: Ćerka Željka Mitrovića slavila s milijarderom – Ilija joj ispisao ove riječi!