Categories: Estrada

NAKON PETNAEST GODINA: Ivana Kindl prekinula vezu i odselila iz zajedničkog stana

Ivana Kindl i njen dugogodišnji dečko Alen Križaj nedavno su prekinuli vezu nakon 15 godina, a Ivana se iselila iz Alenovog stana u Velikoj Gorici.

 – Tačno je da nismo više zajedno, a to se “kuhalo” već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegovog stana, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spreman i novi album – rekla je Ivana dodajući kako nije lak prekid nakon toliko godina Zajedno odgajaju tri mačke, a brinu se i o dvije s ulice.

– Nema zle krvi i drame, nastavljamo i dalje kao prijatelji i poslovni saradnici i tako smo olakšali ovaj proces. Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad. U procesu selidbe pomogli su mi prijatelji i susjedi iz stare zgrade. Prva je uskočila moja kolegica Mirna Škrgatić, koja mi je i najbolja prijateljica – priča  Kindl koja nije izgubila vjeru u ljubav.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Apsolutno ne! Najtužniji je onaj čovjek koji izgubi vjeru u ljubav. Puno sam radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav – veli Ivana, kojoj je nedavno izašla pjesma “Pusti da se dogodi”, za koju je napisala tekst, a s Alenom potpisuje muziku. Novi album izlazi početkom iduće godine, a pjevačica koja  iduće godine slavi 20 godina na sceni se nada kako će uskoro doći i nove svirke.

(Express/ Večernji)

Redakcija

Recent Posts

„Pola sata poslije očeve sahrane mi stiže poruka od žene – Dođi po stvari, više nećemo živjeti zajedno“: Pjevač prvi put otkriva dijelove svoje filmske biografije

Sudbina Dejana Živića spretnim scenaristima ili, pak, tekstopiscima mogla bi da posluži kao dobar temelj…

38 minuta ago

Koliko sekundi treba da potrošite na pranje lica?

Proizvodi za čišćenje lica su postali nezaobilazni dio svakodnevne rutine, a jedan dodatni savjet bi…

2 sata ago

Mnoge gradove sam dobio poslednjih deceniju i više, a samo jedan…

Stefan Simić, sjajni umjetnik iz Srbije svojim radom ujedinjuje narode bivše Jugoslavije. Rado je viđen…

2 sata ago

Stier: Sutra razgovor o resorima; Vučemilović o podršci vladi: O tom-potom

Kada ćemo dobiti novu Vladu?Foto: Otvoreno / HRTSve su jasniji obrisi nove parlamentarne većine. Detalji…

2 sata ago

Urugvajac napušta Liverpul, njegov postupak to potvrdio

Urugvajski reprezentativac i napadač Liverpoola, Darvin Njunjez, gotovo sigurno će napustiti kultni stadion ''Anfield'' po…

2 sata ago

Tara se oglasila nakon skandaloznih snimaka

“Zanimljivo je da je sve stigla da snimi. Vidim da on baca stvari po stanu…

2 sata ago