in

NAKON PETNAEST GODINA: Ivana Kindl prekinula vezu i odselila iz zajedničkog stana

Slatka-Tajna.Eu

Ivana Kindl i njen dugogodišnji dečko Alen Križaj nedavno su prekinuli vezu nakon 15 godina, a Ivana se iselila iz Alenovog stana u Velikoj Gorici.

 – Tačno je da nismo više zajedno, a to se “kuhalo” već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegovog stana, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spreman i novi album – rekla je Ivana dodajući kako nije lak prekid nakon toliko godina Zajedno odgajaju tri mačke, a brinu se i o dvije s ulice.

– Nema zle krvi i drame, nastavljamo i dalje kao prijatelji i poslovni saradnici i tako smo olakšali ovaj proces. Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad. U procesu selidbe pomogli su mi prijatelji i susjedi iz stare zgrade. Prva je uskočila moja kolegica Mirna Škrgatić, koja mi je i najbolja prijateljica – priča  Kindl koja nije izgubila vjeru u ljubav.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Apsolutno ne! Najtužniji je onaj čovjek koji izgubi vjeru u ljubav. Puno sam radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav – veli Ivana, kojoj je nedavno izašla pjesma “Pusti da se dogodi”, za koju je napisala tekst, a s Alenom potpisuje muziku. Novi album izlazi početkom iduće godine, a pjevačica koja  iduće godine slavi 20 godina na sceni se nada kako će uskoro doći i nove svirke.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Gdje su danas članovi posljednje Željine generacije koja je donijela trofej na Grbavicu

Laća konačno progovorio o Marininom spisku dužnika sa estrade: Evo šta je sve Tucakovićeva zapisala u svesku! ŠOK!