Categories: Lifestyle

Victoria Beckham otkrila zbog čega su ona i David često nosili usklađenu odjeću

Victoria i David Beckham bi sada mogli biti sinonimi za stil, klasu i glamur, ali, vjerovatno je pošteno reći da to nije uvijek bio slučaj.

Međutim, istini za volju, kada su se Posh i Becks tek uspinjali na showbiz ljestvici bili su poznati po svom zabavnijem i hrabrijem načinu odijevanja. A kada to kažemo najviše mislimo upravo na njihove jednake outfite.

U slučaju da se ne sjećate, neki od Davidovih i Victorijinih najpoznatijih matching kombinacija uključuju neobične ansamble koje su nosili na vjenčanju, kao i sve one kožne koje nosili krajem 90-ih.

Nakon toliko godina, gostujući prije nekoliko dana u emisiji “Tonight Show” Victoria je otkrila zbog čega su David i ona nosili slične odjevne kombinacije.

-To je u to vrijeme izgledalo kao dobra ideja, rekla je Victorija i dodala: “Mislim da je u svemu bilo prisutno dosta naivnosti, mi tada nismo dobro poznavali modu.“

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Iako je sada uspješna modna dizajnerica koja dobija isključivo hvalospeve za svoje elegatne stajlinge, Victorija otkriva da bi voljela da sada posjeduje jednaku dozu samopouzdanja i da se jednostavno zabavlja u oblačenju.

-Samo smo se zabavljali sa odjećom, što je, iskreno govoreći, onako kako bi i trebalo da bude, zaista bih voljela da sada imam hrabrosti da to više činim, priznala je.

Izvor: Grazia.rs

(I.J.)

 

 

The post Victoria Beckham otkrila zbog čega su ona i David često nosili usklađenu odjeću appeared first on Azra Magazin.

Redakcija

Share
Published by
Redakcija

Recent Posts

Raiffeisen krediti za energetsku efikasnost

Kredit za adaptaciju/rekonstrukciju stambene jedinice uz energetsku efikasnost Kredit za kupovinu postojeće stambene jedinice sa…

15 minuta ago

Inter već kuje plan za narednu sezonu

Inter je proslavio Skudeto, a sada se polako okreće narednoj sezoni. ''Neroazuri'' su već dogovorili dva…

25 minuta ago

Policija rastjerala prosvjed za Gazu pred Sorbonom

Studenti prosvjedovali pred SorbonomFoto: Sarah Meyssonnier / REUTERSPolicija je rastjerala desetke prosvjednika koji su kampirali…

26 minuta ago

DOŽIVJELA AGONIJU U TOKU NASTUPA: Takmičarka “Zvezda Granda” zaboravila tekst pjesme

Aleksandra Ivanov prvi put je pred kamerama otvoreno govorila o kiksu koji je zadesio tokom prethodnog…

59 minuta ago

Oproštaj je bio težak: Suze Miličinih roditelja zbog odlaska kćerke nikad neće pasti u zaborav

Otac Milice Todorović nije lako podneo njen odlazak u veliki grad Milica Todorović važi za…

2 sata ago