Categories: Estrada

Ana Bekuta i Mrka žive u stanu kao iz bajke: Luksuz na sve strane!

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka prije nekoliko godina su se iz manjeg stana na Vračaru preselili u penthaus novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 po kvadratu.

“U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitora kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mjesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cijenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih dijelova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali”, rekao je izvor blizak paru.

“Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosjedilaca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života”, rekla je pjevačica za medije jednom prilikom.

Zeleni tonovi preovladavaju kada je riječ o namještaju, a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mjestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom dijelu stana ima svoj kutak gdje se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gdje se muzička umjetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

Milutin u jednom djelu stana ima fotelju u kojoj samo on sjedi, pored se nalazi stočić gdje je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred njega TV na kojem redovno prati društveno-političke emisije.


Sa izabranikom Milutinom Mrkonjićem proslaviće 26. novembra deset godina zabavljanja. Prošle godine je opisala skoro deceniju zajedničkog života.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Devet bajnih, najljepših godina u mom životu. Bez obzira na sve okolnosti u mom životu, ja sam dobila taj moj dugo očekivani mir u ljubavi sa Milutinom – priča Bekuta, dok mi dodajemo da Mrka slovi za muškarca koji voli mnogo da priča, te kako se ona bori sa tom njegovom energijom.

– Ne borim se. Pustim ga. To je nepresušni vulkan sa kojim ne treba da se borite, već da pustite da isteče i da uzmete vi riječ.

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu vidjeti fotografije na kojima je sa Milutinom, a tu se negdje nalaze i ordeni koje je Mrka dobio.

Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pjevačica odmara i puni baterije.

(Expres/Espreso)

Redakcija

Recent Posts

SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA ODGOVORILA NA ONO ŠTO JE SVE ZANIMALO: Postoje stvari koje su više od nas samih

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović oglasila se putem mreža i odgovorila na pitanje koje danima…

15 minuta ago

Vaskršnja gnijezda od ovsenih pahuljica

Poslije svečanog vaskršnjeg ručka svi se najviše raduju kolačima ili torti. Ako želite ove godine…

23 minute ago

Jokić pred Minesotu: Edvards je sjajan

Košarkaši Denvera i Minesote započeće polufinalnu seriju Zapadne konferencije naredne noći od 01.00. Nema dileme…

42 minute ago

Molitelji i ove subote u centru Zagreba, nasuprot njih prosvjednici

Molitelji na Trgu bana JelačićaFoto: Damjan Tadic / CROPIXKao i svake prve subote u mjesecu,…

3 sata ago

Foden igrač sezone u Premijer ligi

Sportski novinari u Velikoj Britaniji izabrali su Fila Fodena za igrača sezone u Premijer ligi.…

3 sata ago