in

Ana Bekuta i Mrka žive u stanu kao iz bajke: Luksuz na sve strane!

Slatka-Tajna.Eu

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka prije nekoliko godina su se iz manjeg stana na Vračaru preselili u penthaus novoizgrađenog kompleksa u kojem kvadrat košta 3.000 po kvadratu.

“U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao investitora kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mjesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cijenu i do 3.000 evra. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih dijelova. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali”, rekao je izvor blizak paru.

“Vračar je grad u gradu, sa šarmom zanatske Čubure, mirisima, bojama i toplinom Kalenića, gostoprimljivošću starosjedilaca i vulkanskom energijom dođoša. Vračar je način života”, rekla je pjevačica za medije jednom prilikom.

Zeleni tonovi preovladavaju kada je riječ o namještaju, a koliko je pedantna govori činjenica da sve drži na svom mjestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom dijelu stana ima svoj kutak gdje se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gdje se muzička umjetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

Milutin u jednom djelu stana ima fotelju u kojoj samo on sjedi, pored se nalazi stočić gdje je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred njega TV na kojem redovno prati društveno-političke emisije.


Sa izabranikom Milutinom Mrkonjićem proslaviće 26. novembra deset godina zabavljanja. Prošle godine je opisala skoro deceniju zajedničkog života.

– Devet bajnih, najljepših godina u mom životu. Bez obzira na sve okolnosti u mom životu, ja sam dobila taj moj dugo očekivani mir u ljubavi sa Milutinom – priča Bekuta, dok mi dodajemo da Mrka slovi za muškarca koji voli mnogo da priča, te kako se ona bori sa tom njegovom energijom.

– Ne borim se. Pustim ga. To je nepresušni vulkan sa kojim ne treba da se borite, već da pustite da isteče i da uzmete vi riječ.

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu vidjeti fotografije na kojima je sa Milutinom, a tu se negdje nalaze i ordeni koje je Mrka dobio.

Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pjevačica odmara i puni baterije.

(Expres/Espreso)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Business literatura:Upravljanje vremenom – Business Magazine

Vaterpolisti Zvezde saznali ime rivala u borbi za Ligu šampiona