Categories: Estrada

LIJEK ZA ČIŠĆENJE CRIJEVA: Brena tuži ‘alternativnu medicinu’

Osim što uživa na krstarenju svojom jahtom, vlastitom izgledu, odjeći, porodici, koncertima… Lepu Brenu je sustigla jedna neželjena informacija koja joj je poljuljala raspoloženje. Naime, vidjela je svoju sliku i intervju koji nikada nije dala na portalu njoj nepoznate firme „Alternativne medicine“.

Nije joj bilo dobro tog trena jer je riječ o liječenju crijevnih parazita. U tu priču upetljana je Brena kao korisnik tog lijeka za čišćenje crijeva. Odlučila je da ih tuži jer su je iskoristili za reklamu, kako njenog imena, tako i njenih fotografija. Uzgred kazano, mnogi koji su pregledali reklame pomenute firme bukvalno se zgražavaju jer na najogavniji način reklamiraju svoj proizvod. Ljudi komentarišu sve da bi i kupili te kapsule, od tih fotosa sa glisticama i raznim parazitima su se uplašili.

Brenu je snašlo ono što je Cecu prošlo, a i sama je bila iskorištena za reklamu preparata za mršavljenje. A uz tu reklamu dobila je brojne uvrede od naroda koji nije imao koristi od tog preparata pa su joj kazali da širi gnusne laži, psovali joj, govorili kako je treba kazniti…

Kopirala je i Madonna

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Brena je žarila i palila bivšom Jugoslavijom, pa je svoje uzavrele nastupe nadopunjavala i scenskom koreografijom poput one kada bi zajahala oko vrata Sašu Popovića. To se nekome, tada, činilo degutantnim, no Brena je tada dovodila publiku do ludila. A onda su je u tome oponašale čak i Madonna, pa Maja Šuput i mnoge druge. Brena je znala zašto to radi jer osim svojih hitova, koncerata, ostala je mudra, kreativna i proračunata.

Piše: Dž. H. M.

Redakcija

Recent Posts

NAKON 25 GODINA RADA DONIO OVU ODLUKU: Vrijeme za nove stvari

Andrija Milošević već više od 25 godina glumi, smišlja, piše, kreira i producira značajne umjetničke i…

35 minuta ago

Alkaraz ne osjeti probleme sa rukom, rutinski do osmine finala u Madridu

Španski teniser Karlos Alkaraz opravdao je ulogu favorita u duelu protiv Tijaga Sejbota Vilda i…

51 minuta ago

INFORMACIJE BIHAMK-a: Velike gužve na graničnim prelazima Gradina i Bosanska Gradiška (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/biham.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/04\/biham.jpg","caption":"(Foto: Screenshot\/BIHAMK\/GP Bosanska Gradi\u0161ka)","bg":"888a8b"}] Duga su zadržavanja u oba smjera na graničnim prelazima Gradina i…

52 minute ago

Kako stvoriti savršen travnjak za ljeto

​Sigurno ste vidjeli savršene travnjake i divili im se, ali da li ste ikada pomislili…

2 sata ago

Most Comedy 🤣 You laugh You end Universe #funny #funnyvideos #memes

Hope you enjoy the videos ! Be sure to like and subscribe! Please Respect Them…

3 sata ago

U 52. GODINI IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Najbolje tek dolazi

Milan Kalinić, voditelj i glumac, u 52. godini izgleda bolje nego ikada. To je demonstrirao…

3 sata ago