Categories: Estrada

JELENA KARLEUŠA:’Kako objasniti djeci da im mama nije loša?”

Nakon skandala koji se desio zbog diskvalifikacije kandidatkinje ”Zvezda Granda” Vanje Knežević, na meti osude , pogrdnih komentara i pretnji nije bila samo Jelena Karleuša, već i njene maloljetne kćerke Atina i Nika Tošić.

Pjevačica je iskoristila da slobodno vrijeme pred početak snimanja 5.kruga ovog popularnog šou programa provede u Emiratima, a razlog odlaska prvenstveno je bio skretanje pažnje djeci sa svega što se u Srbiji dešavalo- Divno smo se provele, mazile kamile, one su vozile one motore, plovile smo brodom i uživale. Sve tri smo zapravo pobjegle od tog stresa, jer nažalost osim mene, i moje kćerke su proživljavale stres zbog slave njihove majke- kaže Jelena za Grand.Online.

S obzirom da su joj djeca na pragu puberteta i nedovoljno zrela da bi shvatila o čemu se radi, Jeleni je kao majci bilo teško i mučno objasniti šta se dogodilo, i zašto su djevojčice od jedanaest i dvanaest godina dobijale prijetnje smrću- Morala sam svakodnevno da im objašnjavam da sve ružno što dobijaju po društvenim mrežama nije zbog njih nego zbog mame, i da ne shvataju to lično. Jako je stresno i tužno djetetu prijetiti smrću u vrijeme kada mnoga djeca zbog pritiska i depresije čine razne gluposti i imaju suicidalne misli. Ja sam bila u strahu i pokušavala da im objasnim da to nema veze sa njima, da su one divne djevojčice, dobri su đaci imaju sve petice, da ništa loše nisu uradile, da su vrijedne i dobre i da je sve to samo zbog mame.A onda sam morala da im objasnim da ni mama nije loša, nego da je prosto posao mamin takav da izaziva tu vrstu pažnje. Sve u svemu, spakovala sam djecu i otišla sam u Dubai – iskreno govori Jelena.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Kada je reč o takmičenju ”Zvezde Granda” i njenom timu koji vrijedno priprema za peti ali i naredne krugove, Jelena posebnu zahvalnost duguje Miri Škorić i priznaje da bez nje ništa ne bi bilo isto- Bez sumanute i surove podrške koju imam u mojoj dragoj Miri Škorić, koja dan i noć provodi sa kandidatima u studiju, ja imam malo lufta i daha. Ona se posvetila toliko da se ekstremno vezala za njih i svaki njihov neuspjeh na sceni doživljava jako lično, tri puta više nego ja. Ali za svakog smatramo da je za finale.

(Express/alo)

Redakcija

Recent Posts

Uz ovaj sastojak vaše staklo će se cakliti kao novo

Borba sa mrljama od vode na staklenim površinama može biti prava muka, ali postoje dva…

43 minute ago

Drama u Rijeci, Dinamo na pragu nove titule

Fudbaleri Dinama na dobrom su putu da nastave sa dominacijom u Hrvatskoj. Aktuelni šampion je…

52 minute ago

Rubljov poslije preokreta do titule u Madridu

Ruski teniser Andrej Rubljov došao je do svoje druge masters titule u Madridu poslije preokreta…

3 sata ago

Rekordan broj turista za prvomajske i vaskršnje praznike

VIŠEGRAD - Višegrad za prvomjaske i vaskršnje praznike bilježi rekordnu posjetu turista i traži se…

5 sati ago

Nevolje u raju: Raskinuo najpoznatniji teniski par

Pukla je velika teniska ljubav između Stefanosa Cicipasa i Paule Badose. Teniski par, najpoznatniji na…

5 sati ago