in

JELENA KARLEUŠA:’Kako objasniti djeci da im mama nije loša?”

Slatka-Tajna.Eu

Nakon skandala koji se desio zbog diskvalifikacije kandidatkinje ”Zvezda Granda” Vanje Knežević, na meti osude , pogrdnih komentara i pretnji nije bila samo Jelena Karleuša, već i njene maloljetne kćerke Atina i Nika Tošić.

Pjevačica je iskoristila da slobodno vrijeme pred početak snimanja 5.kruga ovog popularnog šou programa provede u Emiratima, a razlog odlaska prvenstveno je bio skretanje pažnje djeci sa svega što se u Srbiji dešavalo- Divno smo se provele, mazile kamile, one su vozile one motore, plovile smo brodom i uživale. Sve tri smo zapravo pobjegle od tog stresa, jer nažalost osim mene, i moje kćerke su proživljavale stres zbog slave njihove majke- kaže Jelena za Grand.Online.

S obzirom da su joj djeca na pragu puberteta i nedovoljno zrela da bi shvatila o čemu se radi, Jeleni je kao majci bilo teško i mučno objasniti šta se dogodilo, i zašto su djevojčice od jedanaest i dvanaest godina dobijale prijetnje smrću- Morala sam svakodnevno da im objašnjavam da sve ružno što dobijaju po društvenim mrežama nije zbog njih nego zbog mame, i da ne shvataju to lično. Jako je stresno i tužno djetetu prijetiti smrću u vrijeme kada mnoga djeca zbog pritiska i depresije čine razne gluposti i imaju suicidalne misli. Ja sam bila u strahu i pokušavala da im objasnim da to nema veze sa njima, da su one divne djevojčice, dobri su đaci imaju sve petice, da ništa loše nisu uradile, da su vrijedne i dobre i da je sve to samo zbog mame.A onda sam morala da im objasnim da ni mama nije loša, nego da je prosto posao mamin takav da izaziva tu vrstu pažnje. Sve u svemu, spakovala sam djecu i otišla sam u Dubai – iskreno govori Jelena.

Kada je reč o takmičenju ”Zvezde Granda” i njenom timu koji vrijedno priprema za peti ali i naredne krugove, Jelena posebnu zahvalnost duguje Miri Škorić i priznaje da bez nje ništa ne bi bilo isto- Bez sumanute i surove podrške koju imam u mojoj dragoj Miri Škorić, koja dan i noć provodi sa kandidatima u studiju, ja imam malo lufta i daha. Ona se posvetila toliko da se ekstremno vezala za njih i svaki njihov neuspjeh na sceni doživljava jako lično, tri puta više nego ja. Ali za svakog smatramo da je za finale.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

HUMANOIDNI ROBOT STVARA UMJETNIČKA DJELA: Digitalno djelo robota umjetnice prodato za 688.888 dolara

Dozvoljeno prisustvo publike na Evropskom prvenstvu u Italiji