in

MILICA DABOVIĆ SVE IZNENADILA IZJAVOM: Muškarci joj uzeli sve

MILICA DABOVIĆ SVE IZNENADILA IZJAVOM: Muškarci joj uzeli sve
Slatka-Tajna.Eu

Milica Dabović svojevremeno je iznijela neke detalje iz svog života koje do sada nismo znali, a tom prilikom je otkrila i gdje je pravila greške u prošlosti, kada su u pitanju muško – ženski odnosi.

  • Moji muškarci su sve uzeli od mene, ja sam širila noge stalno, voljela, davala i sve na sve što postoji, i onu su od mene bukvalno uzeli sve, i poštovanje i ljubav i novac. Znači ja sam samo to što ja jesam, u tim trenucima sam željela sve, da to sija, da je to jedna bajka, i moj princ koga sam ja našla, i moj prethodni partner, i otac mog djeteta, ali u tome nisam uspjela. Zato sam sada jako oprezna, i sada slušam i jako mi je zanimljivo i učim jer iz dana u dan kada imaš tako loše iskustvo u životu i kada ti partneri na kraju dana uzmu sve što si ti zaradio sa svoje dvije ruke i dvije noge a igrao si samo košarku i npravio ti pakao od života drugačije sada razmišljaš, tako da da li bih sada isto ja to radila, ne bih. Da li sam ja danas takva? Nisam – rekla je Milica Dabović svojevremeno u emisiji Magazin In, pa nastavila da šokira:
  • A imaš i to, ako im ne daš prvi put on će otići i i naći će drugu. Naći će nekog gdje će da se isprazni – dodala je Dabovićeva.

Podsjetimo, bivša košarkašica Milica Dabović svojevremeno je odlučila da otvori popularnu društvenu mrežu “OnlyFans” na kojoj djevojke i muškarci prodaju svoje intimne fotografije i snimke, što je za mnoge bio veliki šok.

(Express / Pink)

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


The post MILICA DABOVIĆ SVE IZNENADILA IZJAVOM: Muškarci joj uzeli sve appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Tribine guraju Borac u napad (FOTO)

Tribine guraju Borac u napad (FOTO)

Peternel o okruglim stolovima: Izgubila se prilika za konstruktivan razgovor

Peternel o okruglim stolovima: Izgubila se prilika za konstruktivan razgovor