in

KRITIKUJE ME I SVAĐAMO SE: Ognjen Amidžić pričao o supruzi i braku

KRITIKUJE ME I SVAĐAMO SE: Ognjen Amidžić pričao o supruzi i braku
Slatka-Tajna.Eu

Ova godina je za voditelja Ognjena Amidžića posebno lijepa jer je u martu sa svojom izabranicom Minom Naumović dobio sina.

Bukvalno desetka
On je sada progovorio o Mini i otkrio kako se snalazi kao majka, ali i kakva je ona privatno.

  • Sjajno se snalazi. Ona je veoma posvećena. Okrenuta porodici i bebi. Stvarno mi je i velika podrška, osjeća me i razumije i sve postiže. Bukvalno desetka – priča Ognjen.

Iako djeluje da je kod njih idealno, Ognjen priznaje da postoje svakodnevne svađice.

  • Naravno, svađamo se nekad, kao i svi. Ali to su dnevne neke svađice, ali nikada ništa ozbiljno. Nikada se nismo posvađali nešto veliko, baš se dobro kapiramo – kazao je.

Dobija kritike
Amidžić ne krije da ga supruga ponekad i kritikuje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


  • Ona je perfekcionista i onda sve što mi zamjeri ja to volim jer je to kritički i uglavnom vezano za posao. Oko kuće sve mora biti cakum pakum, tu ne može niko da joj prismrdi. I onda tu imamo malo svađice jer ona vidi nešto što ja ne vidim. Ja to poštujem jer ako se trudimo onda će to sve biti bliže perfekciji sve – rekao je i otkrio da imaju pomoć u kući i oko bebe kako bi sve uskladili.

Ljubav Mine i Ognjena dogodila se na poslu, te smo nju gledali u njegovoj emisiji gdje je imala svoj segment “Pazi Mina”, ali se povukla sa malih ekrana nakon što je ostala u drugom stanju. On je sada otkrio da li će se Mina vraćati.

  • Ja bih volio. Ja sam je upoznao, znam kako radi i razmišlja i mislim da je jedan od najvećih potencijala ženskih televizijskih ličnosti kod nas. I kada ona uđe u to i posveti se maksimalno i kada odluči da to radi, ona će to da iskida. Tako da bih volio da se vrati, mada je ona kapacitet već sad. Pa sad kako ona bude htejla, dogovorit ćemo se – rekao je za Blic.

The post KRITIKUJE ME I SVAĐAMO SE: Ognjen Amidžić pričao o supruzi i braku appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zaboravljeno ime ponovo u modi

Zaboravljeno ime ponovo u modi

Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta FBiH izdvojilo 300.000 KM za poticaj komorama

Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta FBiH izdvojilo 300.000 KM za poticaj komorama