in

KĆERKA MELINE I HARISA IMALA KATASTROFALNE PROBLEME: Nakon njihovog razvoda sve priznala

KĆERKA MELINE I HARISA IMALA KATASTROFALNE PROBLEME: Nakon njihovog razvoda sve priznala
Slatka-Tajna.Eu

Kćerka Harisa Džinovića i Meline Galić, Đina Džinović, nedavno je otvorila dušu i progovorila o problemima koji je već duže vrijeme muče. Kako je istaknula, imala je problema s viškom kilograma i licem.

‘Na TikTok-u radim i sve i ništa. Radim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratitelji u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, interesira ih izgled i prehrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. Mada i prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe’, istaknula je Đina, pa je dodala:

‘Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim lagati da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom sedmično zaista radim neke vježbe, ali ništa specijalno…’, dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji ‘Praktična žena’.

Ona je zatim otkrila da se ranije suočavala s problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


‘Imala sam katastrofa problem s licem, dosta sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam objasniti djevojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam objavila fotku bez ikakvih filtera, i usporedila sam jednu fotku kad bih je editirala i kad ne bih, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, jako mi je drago’, objasnila je Harisova kći tada.

The post KĆERKA MELINE I HARISA IMALA KATASTROFALNE PROBLEME: Nakon njihovog razvoda sve priznala appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nemojte praviti ovu grešku kada dijete ima izlive bijesa

Nemojte praviti ovu grešku kada dijete ima izlive bijesa

Korak do sna: Neočekivani junak odveo Engleze u finale

Korak do sna: Neočekivani junak odveo Engleze u finale