in

Porodila se voditeljica Zvezda Granda Sanja Kužet, otkriveno ko joj je suprug!

Porodila se voditeljica Zvezda Granda Sanja Kužet, otkriveno ko joj je suprug!
Slatka-Tajna.Eu
Porodila se voditeljica Zvezda Granda Sanja Kužet, otkriveno ko joj je suprug!

Voditeljica Zvezda Granda Sanja Kužet porodila se jučer, 2. jula, u prijepodnevnim satima u strogoj tajnosti u Beogradu. Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ rodila je zdravog dječaka. Par se još uvijek nije odlučio za ime, ali jedno od mogućih je Vuk. Iz izvora bliskog njihovom okruženju kažu da par planira da organizuje slavlje povodom rođenja nasljednika, a okupit će samo najbližu rodbinu i prijatelje.

Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti.

Sanja i Nemanja su odavno odlučili da razdvoje privatno od poslovnog te se Nemanja rijetko kad pojavljuje na javnim dešavanjima s voditeljkom.

Mnogi se odavno pitaju ko je voditeljicin izabranik kome je podarila nasljednika, ali ga je ljubomorno čuvala od očiju javnosti.

Sanja Nemanji, nikada nije izgovorila da, a kako je u više navrata govorila, i dalje smatra da je jedan papir ništa ne mijenja.

-Naš status je nevjenčani supružnici kako se to danas zove… Ma nama je tako lijepo, ne robujem formama. Nama je prelijepo!- poručila je Sanja i otkrila zbog čega ga krije.

–Mi smo dugo zajedno i normalno je da se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije.

Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu „Zvezda Granda“ i na mom poslu.

To je moje radno mjesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni dio njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno tu nije nikakav problem i da nas uslikaju– rekla je za Grand.

Sanjin muž, Nemanja Živojinović danas je direktor marketinga u jednoj auto kući, a voditeljka ga je upoznala sa samo dvadeset i jednu godinu, ne sluteći kakav epilog će imati njihova ljubav.

–Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala…

Vidjeli smo se još u avionu i onda tamo poslije neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja ljetovanja smo se svi zajedno zabavljali- rekla je Sanja jednom prilikom za Grand, a potom dodala:

–Naravno to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života.

To je bilo jedno lijepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše.

–Je l’ ti znaš da sam ja sa trideset, kada sam počela da radim bila zaljubljena u potpuno jednu drugu osobu?!

Ljubav sa Nemanjom je već bila završena, mislim on se meni svidio ali jednostavno nismo kliknuli tada.

On je bio u nekim godinama koje nisu bile za veze i vezice, a ja sam bila djevojka za vezu.

Tako da meni to nije odgovaralo, ali kada smo se deset godina kasnije sreli i vidjeli, ja sam imala utisak da je to jedna potpuno druga osoba i da počinjemo od nule- otkrila je voditeljka.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Trej Tompkins ponovo u Španiji

Trej Tompkins ponovo u Španiji

Morska neman može se kamuflirati da je ne uočite metar od sebe (VIDEO)

Morska neman može se kamuflirati da je ne uočite metar od sebe (VIDEO)