in

Strastvena romansa, ali niko kao Mrka: Ovo je muškarac koji je osvojio Anu Bekutu FOTO

Strastvena romansa, ali niko kao Mrka: Ovo je muškarac koji je osvojio Anu Bekutu FOTO
Slatka-Tajna.Eu

Bivši dečko Ane Bekute bio je on

Ana Bekuta već decenijama vešto izbegava tabloide, ali i loše situacije zbog kojih bi mogla dospeti na naslovnicama. Oduvek je vodila miran i povučen život, a u sam vrh narodne muzike dospela je zahvaljujući svom prelepom glasu i bezbrojnim hitovima. Ipak, bivši dečko Ane Bekute svojevremeno jebio tema, kako je i sama istakla…

Bivši dečko Ane Bekute ni sličan Mrki kog je najviše volela
Ipak, javnost i dalje ne prestaje da se zanima za popularnu pevačicu, naročito za njen ljubavni život, koji je od 2010, pa do prošle godine, delila sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

I dok je o ljubavi sa Mrkom uvek rado govorila, Ana je izbegavala da pominje bivše partnere. Jedan je bio posebno zanimljiv javnosti, a to je bivši dečko Ane Bekute sa kojim se viđala pre nego što je započela vezu sa poznatim političarem.

Pre nego što je uplovila u romansu sa Milutinom Mrkonjićem, Ana Bekuta je umao ponela prsten drugog čoveka. Bivši dečko Ane Bekute, za koga se pisalo da će pevačicu odvesti do oltara, bio je biznismen Dalibor Minjin.

Međutim, iako su pokušavali da održavaju vezu, ona je bila poprilično turbulentna, a Ana nije bila raspoložena da unosi dramu u svoj život. U trenutku kada je Dalibor odlučio da planira zajednički život sa pevačicom, Bekuta je odlučila da stavi tačku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku


Kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

Bivši dečko Ane Bekute davna prošlost, evo kako je o kraju govorila pevačica
– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je Ana, izbegavši da potvrdi vest o novom dečku.

– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – zaključila je Bekuta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Što je to Bajkoteka i gdje je možete naći?

Što je to Bajkoteka i gdje je možete naći?

Prije spavanja pojedite ovo voće i pomoći će vam da lakše zaspite

Prije spavanja pojedite ovo voće i pomoći će vam da lakše zaspite